מלך העולם...

tairon

New member
מלך העולם...

היום בערב היתה תוכנית עבור ילדי וראיטי.. לא ראיתי את כל התוכנית אבל קטע אחד ראיתי וזה הספיק לי.. היה שם ילד שסובל משיתוק מוחין דבר שפגע בריטוריקה של הרגלים לכן הוא הולך באופן לא רגיל הראו שם סרטון בו אימא שלו דיברה.. היא גם סובלת מאותו דבר זה עבר בתורשה אליו.. והראו אותו בביה"ס רגיל.. רץ משתולל ככל הילדים רק על קבים.. ובסיום אותו סרט.. עלה לבמה שלמה ארצי מלווה עם אותו ילד ויחד הם שרו את השיר מלך העולם.. דבר שגרם לי להזיל דמעה.. וריגש בצורה אדירה.. אני מת על השיר הזה.. תמיד אהבתי אותו.. אבל במופע הזה ההופעה הזו פשוט חדרה פנימה וגרמה לי להזיל דמעות..שרתי ובכיתי יחד... והיום הערב הזה.. אני רוצה להביא לכאן את המילים של השיר הזה.. והיום יותר מתמיד.. הוא מדבר ... לא בשבילי כמו בשביל אותם ילדים מקסימים.. כמו אותו ילד שמלא תקווה וחי מאושר ושמייח ככל הילדים אף על פי הקושי... בשבילה אתה מלך העולם שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול, קר וזול, לפעמים אתה, נאנח בלי קול ובכל זאת, אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה: מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם. "שם אתה תמיד, כל מה שתרצה, רק תבחר", כך אומרת היא ואתה שואל: "מה עוד אפשר מה שלא הייתי בטח לא אהיה"... מחליפה לך בגדים, אומרת שאתה, מלך הגברים, בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם. בשבילה אתה מלך השירים בשבילה אתה יכול להיות, מה שבא לך לראש, למשל, מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם, קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם, מלך העולם.

lifie

New member
...

אני בדיוק זיפזפתי והגעתי לערוץ 2 בקטע הזה צירוף מקרים? או טלפטיה ?? אההה טאי אחי הגדול ?? בכל אופן באמת זה היה קטע מרגש גם אני אהבתי

לפעמים אני מעירה ככה את הבן שלי.

שמה את זה על המחשב, שנמצא בחדר שלו. ובכל פעם ששלמה ארצי שר: בשבילה, אני שרה: בשבילי..... ככה אני סוחטת חיוכים מקסימים על הבוקר..... אז לכל מי שאוהב ת´שיר....הנה לכם, תהנו. אחלה שיר.

Mוניk

New member
ראיתי את התוכנית ובאמת היו שם ק..

קטעים שגרמו לבכות ושלמה ארצי היה כל כך אנושי ובאמת השיר הזה קיבל משמעות אחרת ועוצמה חזקה של המילים שיר עם המון רגש אנושי מקווה שבאת הילדים האלה יקבלו עזרה מכל גורם אפשרי ולא רק בתוכניות טלויזיה ומ-וראיטי טאי
מוניק

Mוניk

New member
ועוד משו!!! וידוי קטן

אני פעמיים בשבוע מבקרת בביה"ח רמבמ בחיפה במח´ ילדים מחלקה אונקולוגית זה בית חולים קטן לילדים בתוך רמבמם ובאים לשם המון אנשים עם לב זהב אנשים פשוטים לא בעלי אמצעים ותמיד עם ידיים מלאות אפילו בלון לכל ילד וברכות אישיות, עידוד וחיזוק ומתנות קטנות. אין לכם מושג כמה הילדים הקטנים האלה מתעודדים אפילו מסוכריה ואפילו שבבית לא חסר להם כלום אבל כל ליטוף מעריך להם את החיים ומקל עליהם את הייסורים אפילו לכמה דקות ספורות לדקות של אהבה של עידוד זה נותן להם כח וחוזק נפשי ותחושה שהינה עוד מעט אני אבריא והכל יחזור לקדמותו. וכמובן יש גם הרבה תורמים בעלי אמצעים ויכולת שתורמים המוןןן אבל האנשים הפשוטים האלה עם לב זהב עושים הכל בהתנדבות ומתרימים מאחרים ומכאן באה גדולתם ובזה הם קונים את דברי המתיקה המעודדים לילדים החולים, הילדים האלה פשוט מחכים לכל עידוד לשביב של תקווה לחיבוק "קטן" עם מסר ענקקקקק ואני מתמיד מתרגשת מחדש כמה עוצמה יש רק בעידוד "קטן" לילד קטן מהאדם ה"קטן" עם לב ענק לב זהב מוניק

Crossface

New member
חזק ואמץ מוניק

אני בעצמי לומד ליצנות רפואית ומקווה אחר כך להיות ליצן בבית חולים

Mוניk

New member
קרוסססססססס../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זה בטוח יואיל וישמח תמשיך ללמוד ליצנות זה מקסיםםםםםם ותראה כמה סיפוק זה יביא לך באמתתת במיוחד לילדים חולים הם יבריאו ולא ישכחו אותך, תמיד תהיה בליבם כזכרון טוב ובלתי נשכח וזה סיפוקקקק אמיתי לדעתי קרוס
מוניק

leonori

New member
כן ראיתי גם

מאד התרגשתי.. גם מהילדה עם מחלת העיניים והאמא חולת הסרטן. אוי זה היה כל כך עצוב, אך מרגש עם השירים שיצאו מהלב. תודה טאי שהבאת לכאן.

שרונהה

New member
לכל הילדים...... כולם........

עוף גוזל.... חתוך את השמים..... טוס לאן..... שבא לך........ רק אל תשכח..... יש נשר בשמים..... אל תגור

שרונהה

New member
תגידו... מה קרה לכם?

ברור ש.."גור לך".... אלו המילים... אני מקווה שאתם מבינים מה משמעות המילים "גור לך"...(אם לא יש מילון) מה שאני שיניתי... והדגשתי זה את המילים האלה... זהו היום אין לפחוד מכלום...... צריך להאבק..... ולכן שיניתי.... את שתי המילים האחרונות........ וכתבתי אל תגור מרגישה כמו בבי"ס יסודי..... יאללה תתעוררו..... אל תגורו..... אל תפחדו...... תאבקו........ בוקר טוב עולם

Mוניk

New member
בוקר טוב שרונהה../images/Emo24.gif

אנחנו ל א מ-פ-ח-ד-י-ם מפחידים אותנו לפעמים והמציאות לא תמיד איייי אייי יום טוב שרונהה
מוניק

למעלה