מלך העשור נגמר:(

ניקול110

New member
מלך העשור נגמר:(

שלאלון קטן עם סא לכם לענות :) איזה תוכנית מבין כל התוכניות של מלך העשור הכי אהבתם? מהו שיר העשור מבחינתכם?. מיהו זמר העשור שלכם? מיהי זמרת העשור שלכם? מה דעתכם על העשור שנגמר לו ? :)

ניקול110

New member
עונה :)

איזה תוכנית מבין כל התוכניות של מלך העשור הכי אהבתם? התוכנית האחרונה...אבל כל התוכניות היו מעולות. מהו שיר העשור מבחינתכם?.סיבה מספיק טובה ושושנים עצובות מיהו זמר העשור שלכם?אמיר ומשה פרץ מיהי זמרת העשור שלכם?מאיה בוסקילה מה דעתכם על העשור שנגמר לו ? אחלה עשור שירים נהדרים...

עונה../images/Emo13.gif

איזה תוכנית מבין כל התוכניות של מלך העשור הכי אהבתם?וואו קשה לי להחליט אהבתי את הספיישלים שעשו לקרן פלס שירי מימון ונינט ומירי מסיקה והראל סקעת וגם מאיה בוסקילה. מהו שיר העשור מבחינתכם?מרגיש
מיהו זמר העשור שלכם?אמיר וכל מילה נוספת מיותרת
מיהי זמרת העשור שלכם?וואי קשה בטירוף לבחור יש לי שלוש זמרות שירי מימון,מירי מסיקה,וקרן פלס,מאוד קשה לי לבחור אחת משלושתן מה דעתכם על העשור שנגמר לו ? היה עשור מצויין של מוזיקה ישראלית עם המון תגליות חדשות של זמרים,זמרות ולהקות לגבי המצב העולמי ובארץ היה די קשה נקווה שהעשור הבא יהיה טוב יותר. ניקול קבלי ח"ח על השאלון אהבתי

OOOO0

New member
אחלה שאלון ניקול!

עצוב שנגמר, חשבתי שיש לנו לפחות עוד שבוע. עונה: איזה תוכנית מבין כל התוכניות של מלך העשור הכי אהבתם? את התוכנית על כוכב נולד. מהו שיר העשור מבחינתכם?"מרגיש", "מותר לך" ו"סיבה מספיק טובה". מיהו זמר העשור שלכם? ברור שאמיר. מיהי זמרת העשור שלכם? כאן אני פחות חד-משמעית. אני אוהבת הרבה. אני מסכימה עם כל מי שרעות אמרה והייתי מוסיפה גם את נינט ובטח יש עוד כמה ששכחתי. מה דעתכם על העשור שנגמר לו ? מבחינה מוסיקלית וטכנולוגית הוא היה מעולה. משאר הבחינות הרבה פחות טוב לצערי. נקווה שהעשור הבא יהיה יותר טוב לכולנו.

למעלה