מלך העשור

ברעות

New member
מלך העשור

צפיתי כל יום בתוכנית ולא מפסיקה לחשוב איך אמיר המקסים מפרגן לכל הזמרים והזמרות המעומדים וגם אלו שבאים לאולפן ומה איתו???? האם לא מגיע לו להיות מועמד כפסקול העשור? הדיסק שלו מדהים הוא שר שירים מדהימים ( כולל החדשים שיצאו לאחרונה) וגם הוא השפיע ומשפיע על המוסיקה הישראלית שמישהו שם יתעורר ומהר ושגם אמיר יהיה מעומד.

ניקול110

New member
צודקת 100%

אני גם שאלתי את עצמי למה הוא לא מועמד . הדיסק שלו מדהים והשירים מהממים מגיע לו מאוד.

מסכימה לגמרי. אם כל הכבוד ל-24 ולעצם העובדה..

שאמיר מנחה בערוץ ומצליח שם,הוא קודם כל זמר. והאלבום שיצא ב-2007 ראוי להיות שותף בפסקול העשור! גם הסינגלים המדהימים שיצאו והצליחו וגם אמיר בתור זמר! זה מאכזב מאוד...כשראיתי שהוא לא שותף,החלטתי שאני לא מצביעה ולא מתכוונת להיות שותפה לפרוייקט הזה. אני רואה את התוכניות של אמיר וזהו. כרגיל כל העשור הזה בסופו של דבר מוקף בבוגרי רימון בוגרי כוכב נולד,אייל גולן ועוד כמה בודדים שהיו להם להיט או שניים. מגעיל בעיניי.

לפי מה שהצלחתי להבין

מכל הפרוייקט הזה האומנים שעושים עליהם ספיישלים הם זמרים או שאת פריצת הדרך המשמעותית ביותר שלהם עשו בשנים האחרונות(לדוגמת עברי לידר) או שהתגלו רק בשנים האחרונות ואף אחד לא הכיר אותם כלל לפני 10 שנים. אמיר כיודע כבר עוד מעט 14 שנים בתעשיה כך שנראה לי שזו הסיבה שאמיר לא יהיה בספיישל,אם הוא לא יהיה.

OOOO0

New member
כמו שרעות אמרה,

הפרויקט מתייחס לאמנים שפרצו רק בעשור האחרון,ולכן אמיר ועוד הרבה זמרים מוכשרים אחרים לא לוקחים חלק בפרויקט כי הם כבר ותיקים בתעשייה.

למעלה