מלך הקונספרציות!!! כולם לקרוא

• פותח הנושא MLLM
  • פורסם בתאריך

MLLM

New member
מלך הקונספרציות!!! כולם לקרוא

אולי אתם לא יודעים, אבל אני צופה קבוע של הפורום שלכם... אני חושב שאתם מדברים על דברים מעניינים לאללה... אבל אנ´לא מספיק חכם בשביל להוסיף משהו יעיל לשיחה:) בכל מקרה אני שם לב תמיד על אלה שמתחילים את הקונספרציות ועל אלה שמגיבים לאחרים בדברים ענייניים... וזה גרם לי לחשוב: מי הקונספרטור הכי טוב כאן? מי המלך? מי הצליח עד עכשיו להביא הכי הרבה דיונים והוסיף הכי הרבה דברים חיוניים?! הגיע הזמן להעניק את התואר - מלך הקונספרציות אני הראשון שאתן את דעתי: לדעתי מלך הקונפרציות הוא (תופים) RedStorm בלי שום קשר למעמדו בפורום הזה, אם אתם מבינים על מה אני מדבר:)

Pelegrino

New member
אני רואה פה הרבה את

רד סטורם ואיי סי 4 redstorm - ic4 הם נראים לי מובילים, אבל אני לא פה יותר מדי... קשה לי להכריע מי יותר טוב אני אקח את רדסטורם...

time to fly

New member
עזוב, הם אותו בן אדם

המוח העומד מאחורי תופעת ריבוי האישויות הזאת מאוד מתוחכם הוא מצליח לעבוד אפילו על עצמו עד כדי כך שהוא מאמין שהוא שני אנשים תראה תראה איך הם יגנו על זה או יצדדו בי כל תגובה תחזק את העובדה הזאת

IC4

New member
למי שיש דיגיטלי ויש לו ביפ

במקרה ראה היום THE DAILY SHOW שם דנו בנושא חשוב ביותר אם אדם עושה CLONING לעצמו ואז מקיים משגל עם ה CLONE שלו ... האם זה אוננות או גילוי עריות !?!? למישהו יש רעיונות בנושא?

Zoko El Loco

New member
../images/Emo94.gif

לא יודע, אני די הטרוסקסואל, אבל אם הייתי משכפל את עצמי בתור נקבה והייתי משנה לה את הצורה , הייתי קורה לזה "כיף" , תיאורטית , כמובן.

hsotrt

New member
חחחחחחחחחחחחחח

גם בננה וגם מצחיק!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחח *תופס את הבטן ומתגלגל על גחלים* האמת שאני קורא לזה גילוי עריות אבל מה זה משנה, בת-דודה שלי נראת פצצה לא נורמלית לחולוטין ואם לא היה היה לה חבר...סדום ועמורה!! ולמלך הקונספירציות: IC4 הוא המלך אבל גם עז לא משהו...

Zoko El Loco

New member
לסביות ותפיסות קיומיות

פשיסט ! מה זאת אומרת "סוג" ? אתה טוען שיש סוגים של אנשים עם נטיות מיניות ? אתה רומז שזה גנטי ? אתה צריך להתבייש לעצמך, פספוס. חוץ מזה, בחיים שלי לא הייתי מוצא את עצמי עם בת דודה שלך, היא בטח מלאה פצעי בגרות ומאזינה לניסים גראמה. יום טוב.

חזיר בר

New member
פגשתי פעם את ניסים גראמה

הבן שלו משחק כדורסל במכבי פ"ת, חברי לקבוצה ניגש אליו ולחץ את ידו בחוזקה - ניסים גראמה,אני מאוד מעריך את פועלך,ההתרגשות היתה גדולה. כמה פעמים יוצא לכם לראות סלבריטי בקנה מידה של גראמה.

Zoko El Loco

New member
חוויה שתספר לנכדיך

ואו... ניסים גראמה , אתה יודע שאתה הבן אדם הראשון שאומר לי שהוא באמת פגש ישות כזו בשם ניסים גראמה וחי לספר על כך. אתה גיבור !

rshilkrot

New member
ניסים גרמה

גם את היד שלי הוא לחץ. זה היה במשחק כדורסל של הפועל נגבה , המשחק הכי גדול שלה בכל הזמנים, משחק בו היא עלתה לליגה א. לאחר המשחק שר ניסים גרמה לקהל הגדול שהגיע למשחק ואני לחצתי את ידו. כבוד.

hsotrt

New member
לא טיפש!!!

התכוונתי כך: סוג=type, כאילו היא לא הטיפוס שלך!!

KrasyPhrick

New member
יש רק תשובה אחת:

מכיוון שאתה לא קרוב משפחה של עצמך, אתה לא מגלה עריות כשאתה מקיים יחסי מין עם עצמך, ומכאן שזו אוננות! שאלה יפה, אגב. KrazyPhrick.

IC4

New member
זה כמו התרנגולת והביצה :)

מה היה קודם ביצה מאוננת או תרנגול שמגלה עריות
המסר הוא אין כאן רק תשובה אחת לדעתי

RIPPER

New member
אני זוכר

שראיתי איזה סרט על זה איזה מישהו שיכפל את עצמו ועשה את עצמו נקבה ולקראת סוף הסרט היא ירתה בו ואז אחד הפרופסורים בסרט צחק ואמר הוא התאבד

Pelegrino

New member
שרלוק, התאוריה שלך חסרה פרט אחד

מניע למה לי לעזאזל להתחזות אליו? מה כבר יכול לצאת לי מזה...יכולתם פשוט להגיב לאמ אל בלי שאני אגיד משהו נו מילא, תחשוב מה שאתה רוצה...

MLLM

New member
סטיתם מהנושא! באמת תגידו

מי הכי טוב פה?! ואיפה המועמדים, למה הם לא מגיבים על זה?

למעלה