מלכת החרוזים של השבוע RuthyK .

מלכת החרוזים של השבוע RuthyK .

בתור מלכת השבוע RuthyK תענה לנו על השאלון המורחב שאתם תשאלו אותה. רצוי שכל השאלות יהיו בנושא החריזה. ובמקום הזה של כבוד אני מברכת את RuthyK ומאחלת לכם שרשור שאלות מהנה ומעניין.

night mistress

New member
ברכותיי../images/Emo140.gif

וכמה שאלות- מה התכשיט הכי מסובך שעשית? מה דרגת הקושי שאת אוהבת? מי המעריץ הכי גדול שלך בתחום? >בערב אני אחזור עם עוד
<

../images/Emo140.gif תודה על הלינקים ../images/Emo13.gif

וברשותך השאלות שלי
מה את הכי אוהבת לחרוז טבעות צמידים או שרשראות ? יש משהו מסוים שעשית כבר כמה פעמים ? והצבע או השילוב צבעים הכי אהוב עליך ? ותודה

y0y02

New member
ואני רק..

אגיד:
מזל טוב על זכייתך
ושתהפכי להיות משתתפת פעילה!
וכמובן חג שמחח=)

RuthyK

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gifחחחחח... זכיתי בכתר ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על הכבוד שבזכיה איזה מוזר להיות מוכתרת. אף פעם לא רציתי להיות מלכה של שום דבר אפילו בתור ילדה, בפורים, סירבתי להתחפש למלכת...משהו. ולתשובות שלי אליכן: 1. התחלתי לחרוז כבר בילדותי...אבל ממש ממש בגיל צעיר. זוכרות את התקופה שעוד היה מותר לקטוף פרחי בר? אז החרציות הצהובות היו חומר נפלא לעשות מהן שרשראות וכתרים לימי הולדת. ועוד משהו...זוכרות את פרי הקיקיון? זה שמזכיר פולי קפה ויש עליו ציורים מדהימים? גם הזרעים האלה היו קורבנות לחריזה שלי. אבל ממש ממש בחרוזים התחלתי רק לפני כמה חודשים בהשפעת האינטרנט בכלל והפורום שלכם בפרט. 2. סוג החריזה האהוב עלי הוא סריגת תכשיטים במסרגה אחת עם חוטי ריקמה וקרושה למיניהם בצירוף של חרוזים כמובן. עוד פריט שאני מאד אוהבת והתוודעתי אליו רק בזמן האחרון הוא ספירלות סרוגות. אבל ניסיתי כוחי גם בחריזות רגילות. ויש לי מלאי של טבעות,שרשראות,צמידים ותליונים שונים. 3. התכשיט הכי מסובך שיצרתי הוא שרשרת סרוגה שאני מצרפת את התמונה שלה להודעה הזו. 4.אני אוהבת דברים מסובכים והבעיה שלי העיקרית היא להצמד להוראות. אני מתחילה לפי הוראות ובדרך... איכשהו... יוצא לי משהו אחר לגמרי כי אני מסבכת עניינים ..
5. אין לי מעריץ/ה לענייני חרוזים. המשפחה שלי מפרגנת מאד 6. אני לא נוהגת להכין את אותו המוצר פעמיים. אולי כי אני לא מוכרת את התכשיטים שלי. כל תכשיט הוא יחיד ויחודי. 7. הצבעים השולטים אצלי הם כל קשת הגוונים בין הכחול לירוק. אבל הטורקיז הוא המועדף ביותר. זהו..חושבת שעניתי על כל השאלות שהופנו אלי והמון תודה לכולכן על הידע הרב שאתן משתפות ובזכותכן נכנסתי לעולם מרהיב,יצירתי וצבעוני

RuthyK

New member
../images/Emo24.gifתודה נייטי...

גם הטבעות שלך שהעלית - מדהימות ביופיין אחרי שנירגע מהסדנה המדהימה של עידיתוש הערב, ונראה את התוצאות, מבטיחה להעלות עוד כמה דגמים מהתכשיטים הסרוגים שלי

Iris G

New member
איזה כייף לך

כול הכבוד לך ולתכשיטים המדהימים שלך!!!!! מגיע לך להיות המלכה. אני לעומת זאת ניסיתי הכול, פשוט הכול את כול הסדנאות המצולמות, המוסברות, וכולי וכולי, אפילו קניתי חוברות מאוד יקרות שיש בהם הסברים ושום דבר, לא מצליחה לסרוג ספירלה (ומתה על המראה הזה). סורגת במסרגה אחת בלי בעיה, ואפילו סרגתי ספירלה במסרגה אחת, רק בלי החרוזים, ברגע שיש חרוזים, הכול מתבלבל ומתבלגן ולא יוצא מזה כלום.

rachel1234

New member
הווווווווו..הדבר הזה עם הצבעים

האהובים עלי מקסיםםםםםםם. מטריף..בדיוק לטעמי..האם סרגת כל פרח בנפרד וחברת או הכל יחידה אחת? אולי תעבירי לנו סדנא בנושא של משהו קטן יותר? פשוט נפלא. עוד תמונותתתתתתתתת...העם דורש :))

RuthyK

New member
../images/Emo24.gifתודה לכולכן על המחמאות..

והפירגון
לאיריס - אם את יודעת לסרוג במסרגה אחת, לא צריכה להיות בעיה בסריגת ספירלה. אני בטוחה שאם מישהי תראה לך איך זה נסרג, תצליחי בקלות לסרוג גם. הטריק היחיד הוא להזיז את החרוזים למקום הנכון בזמן הסריגה. לרחל - שרשרת הטורקיז נסרגה בחלקים שחוברו אחר כך בסריגה ותפירה אבל כל פריט נסרג בצורה שונה. ישנם כאלה שנסרגו בחטיבה אחת. אני מזמינה אותך ואת כולן לראות את השרשור של הדגמים הסרוגים הנוספים שהעלתי הערב.

למעלה