מלכת היופי החדשה, היא עולה לשעבר

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
מלכת היופי החדשה, היא עולה לשעבר

אישה באמת מאוד יפה...
אני רואה בזה הישג נוסף למטרתנו ואני מאוד שמח על כך
האם צפיתם בתחרות ? הביעו דעתכם בעניין

m a n k o

New member
באמת השנה אין בנות ממש יפות...

ואפילו יש שם כמה די גועליות :|

BaHuR ToV

New member
נו ראיתם מלכת היופי?../images/Emo13.gif

נו מה אתם אומרים על הזוכה שהיא רוסיה בדרך אגב אהמ אהמ
היא חמודה אבל אהבתי יותר ת'אתיופית..כוסית יותר:) מה אתם אומרים?

BaHuR ToV

New member
אופס לא שמתי לב שכבר פתחתם הודעה

על זה..אז פתחתי אחת למלה סורי.. אני ראיתי היא באמת חמודה אבל אהבתי יותר תאתיופית אני נמשכת לאתיופיות בטרוףףףףףףףףף
וכל הכבוד לזוכה..:)

אורחת לרגע

שתי שאלות: למה משנה לשנה הן נהיות יותר אנורקסיות והאם מישהו באמת חושב שעור ועצמות זה יפה? למה אתה טוען שזו "גאווה לעדה" או ווטאבר? בעיני, אין בכך כל חידוש. הסטראוטיפ ש"רוסיות בלונדיניות יפות ו..." מאוד נפוץ מאז העליה.

vk3

New member
../images/Emo13.gif

צודקת. האנורקסיות גוברת... הכול בגלל לחץ חברתי, העולם והאופנה כופים זאת על נשים. הבנת אותי לא נכון. לא הצגתי זאת כגאווה לעדה, אלא, גאווה לארץ ישראל ולבעיית ה- " דו קיום" של " רוסים" ו- " ישראלים". דהיינו, זה מקרב את הקהילות במובן מסוים ומטשטש את הגבול... וזו מטרת הפורום שלנו גם כן
ולגבי רוסיות בלונדיניות עם עיניים כחולות, שוב, לדעתי, זה הסטראוטיפ העולמי ולאו דווקא העלייתי... ולא חובה שהן תהיינה רוסיות, פשוט בלונדינית עם עיניים כחולות, 60- 90- 60 ( זה הסדר
אני תמיד שוכח
) וזהו.

Zot ani 1

New member
מלכת היופי רוסיה??

מה באמת? צפיתי רק בסוף התוכנית אז אני לא מעודכנת בהכל......... היא עולה ותיקה או חדשה?

Angel lips

New member
גם אני לא ראיתי ולא מעודכנת

אבל הסתכלתי בתמונות שמישהו שלח של המעומדות ואין לי מושג מי מהן מי רק שם בתמונה הן ניראות לי פשוטות לגמריי

Zot ani 1

New member
הן באמת פשוטות....

רק שכמות האיפור המסחרית ששמו עליהם שינתה הכל..... תראו מה איפור יכול לעשות.... ונצחה נראה לי מועמדת מספר 16 אם אני לא טועה....

vk3

New member
חחחחח... היו חמודות, אבל

מלכות יופי
, אני חושב שאפשר למצוא טובות יותר
.

m a n k o

New member
הוא משנה לגמרי האיפור

אחת מהמתמודדת היא ילדה מהשכבה שלי והיא נראית ממש ממש ממש שונה עם האיפור ככה אני בספק אם הייתי מזהה אותה אם לא היה כתוב שם את השם שלה :O

vk3

New member
משכבתך ../images/Emo35.gif בת כמה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם זה המצב, שנה הבאה בנות, ניפגש, תאפרו אותי כמו שצריך ויאללה אני אתמודד חחחחח... גם אני רוצה טיפולי יופי,
ופרס כספי
מה אני לא ראוי

Zot ani 1

New member
חחחחחחחחחח

באמת אפשר לאפר פה כל אחת אפשר גם לאפר כל אחד (ולהפוך בנים לבנות....) ובכלל לגבי התחרות אני חושבת שהכל משוחד שם מראש והכל ידוע מראש ככה שהכל הצגה אחת גדולה ונוצצת.....

למעלה