מלכת הריקודים

Jules Verne

New member
מלכת הריקודים

בחודש אוקטובר הקרוב צפויה להיערך בקופנהגן, דנמרק, תחרות בחירת שיר האירויזיון הטוב ביותר בכל הזמנים במהלך 50 השנים האחרונות. מה שכמובן מביא אותי אל להקת אבבא, שעשתה מהזכיה באירויזיון קריירה מפוארת. מדוע שלא נקיים פה בפורום יום אבבא שיציין את ההסטוריה המוסיקלית של הלהקה? בקרב מועדוני מעריצים ברחבי העולם נהוג לציין את היום הזה בתאריך ה-6/4, שהוא היום בו אבבא זכתה בתחרות אירויזיון שנערכה בעיר ברייטון שבאנגליה. ביום הזה, אפשר יהיה לספר על ההיסטוריה של הלהקה, לקיים את תחרות השיר האהוב ביותר, להציג אתרי אינטרנט העוסקים בלהקה, לדבר על המחזה המצליח מאמא מיה ועוד כהנה וכהנה. אפשר גם לדון על שבדיה של אותה תקופה, שלא קיבלה יפה את הפעילות המוסיקלית של הלהקה, כיוון שאז היה מקובל ליצור בעיקר מוסיקה בעלת גוונים פוליטיים. אני יודע שלמרות שחלפו שנים רבות מאז שהלהקה חדלה מפעילות, היא עדיין אהובה ומושמעת בכל העולם, כולל בישראל. אבל כמובן שתאריך ה-6/4 הוא רק הצעה. אפשר לדון בלהקה בכל עת, ובכלל על מוסיקת פופ שבדית בכלל. ומכאן אני שולח קריאת התפקדות לכל אוהבי אבבא ומוסיקת פופ בכלל להגיע לכאן ולקיים כאן דיון מענין וכייפי. לפני מספר שני קיבלתי אוסף שירי פופ בשבדית ולא יאומן: השפה השבדית נשמעת לא רע בשפת הפופ, ויש שם אמנים שעושים מוסיקה טובה.

בעע, סורי,../images/Emo60.gif

אבבא, למרות האזרחות שלהם, לא עושים לי את זה בכלל. בקשר לשירי פופ אחרים, וול, בשביל זה יש את פינגו

p i n g o

New member
הממ סליחה,

אבל יש פה איזה שניים, שלושה חמישים איש שקצת יותר into it ממני...

p i n g o

New member
אהה

ואל תגידי שלא אהבת את "Jag Orkar Inte Mer"!!! (אני בדיוק שומע אותו עכשיו חחחחח
)

למעלה