מלכת השמש ...!

AFRICA

New member
מלכת השמש ...!

תביני , אני לא מקטר שחזרתי לכאן , אני תמיד שמח לחזור לארץ , לטוב ולרע . לפי דעתי זה המקום שלנו אין מה לעשות . הייתי בכל מני ערים בעולם ופגשתי תרבויות שונות , ובכל אחת מהן , היה חסר לי משהו ... הבית (אני מתכוון ישראל) . הבעיה שלי היא ... שה שיט שלי הוא .... שביזות בעבודה . התחלתי יום ממש גרוע , אבל אני מקווה שהכל יסתדר בהמשך השבוע . ואת ............ אני כאן כבר יומיים , איפה נעלמת ?.. רק הלכתי וכבר לקחת לך חופש ? לא מתאים לי ... דווקא ציפיתי לראות אותך כאן ... בין כל השמות . אז באמת התגעגעתי .. היה חסר לי משהו ... 3 אנשים יקרים ... ואת מבינהם . ואלי .. ?.. התגעגעת .....?
. אל תשכחי , יש לי תוספות
שיהיה יום טוב ... עכשיו אני מרגיש טיפה יותר טוב , מן הקלה כזו ... העלת לי חיוך חדש לשבוע חדש .. ועוד מעט חיוך לשנה החדשה .!!! FRICA@

אפריקה ת´געגעתי נורא

כבר חשבתי שאתה מתעלם ממני קליל וזה העציב אותי לאללה מה הקטע של זיקפת בוקר
??? צריך עזרה??? אצלי הכל בסדר אני לא בחופש אני בעבודה כמוני כמוך מחכה כבר למחר באמצע היום שאלך לי לסדר את הציפורניים ואמרח לק צועק זהו אפריקה יקיר תרים טלפון או משהו אחר ויאללה קבל נשיקה חמה ממני
שלך תמיד עם
ב...
וקיסי גם
ששולחת ליקוק

pachanga

New member
ד"ש לקיסי!!! ואפריקוש....

רק עכשיו שמתי לב שעלה לך קצת המצב רוח
שכחתי להגיד לך שאם אתה רוצה מצב רוח תזכר בשפתים

שנה טובה לכולם מלאה ב....

אז שנה טובה לכולם(את זה כבר אמרתי) אני מאחלת לכם שנה מלאה בהרבה הרבה חיי לילה סוערים! אל תפסיו לעשות עם עצמכם משהו, תתפרעו, תעשנו, תשתו, סטוצים, קשרים רציניים לטווח קצר :), הרבה הרבה מוזיקה, והרבה הרבה חטאים! שלכם

למעלה