מלני בVH1

הורס 17

New member
מלני בVH1

ראיתם? משדרים את הקליפ של I WANT CANNDY השיר לא משו אבל עדיין משדרים אותה בוא נקווה שיימשך.....

כנסו..

נכנסתי לפורום של גלגלצ הזכרתי להם שיש מישהי שקוראים לה מל סי ושהיא עדין קיימת והזמנתי לביקור אצלנו בפורום אז תירתמו בוא נחזיר את מל לתודעה של כולם תפציצו פורומים נו מור פורום קטן בואו נגדל ונתפתח..

יכול להיות שהיא קיימת

אבל היא לא ממש מעניינת אף אחד. היא מצליחה בבריטניה ובכמה מדינות אירופה וכך זה מסתכם.

אותנו היא כן

ואם היא הצליחה פה פעם היא יכולה להצליח גם עכשיו וזה לא רק תופעת הספייס גירלז היא היתה בישראל הופיעה בישראל להזכירכם לבד והיא הצליחה אז למה לא עכשיו?? כי היא לא נמצאת בפלייליסטים הנחשבים ושכחו אותה לא שהפסיקו לאהוב אותה

אני מצטערת, אבל אני לא מסכימה איתך.

אני מאמינה שיש למלאני עוד מלא מעריצים שאין להם מושג מה קורה איתה. היחסי- ציבור של מלאני בארת על הפנים פשוט. השירים של מלאני זה שירים שנוגעים ללב וכמעט כל אחד יכול להזדהות איתם. עובדה שבחו"ל היא מצליחה, אז למה פה לא
חוץ מהעובדה שהמדינה שלנו מטומטמת ואני תמיד טענתי ככה... היום יש הרבה זמרים, זמרות ולהקות שאין להם שום כישרון ולפעמים קשה לזהות את האחד שיש לו את הכישרון. כולם תסכימו איתי שלמלאני יש כישרון וישר רואים אותו.

השיר כבר הגיע ל-Vh-1../images/Emo70.gifואוו...

זאת אומרת שהוא כבר שודר ב-MTV. למישהו יצא לראות את הקליפ ב-MTV

למעלה