מלני ותום מלני ותום עדיין ביחד
כ כוכבת נגה New member 3/7/06 #17 לי נראה שחתונה תהיה.. אבל עם לי נראה שחתונה תהיה.. אבל עם מי ששומרת עליה כבר עשור... מלוכסנת העיניים העונה לשם- יינג (יאנג... ווטאבר)
לי נראה שחתונה תהיה.. אבל עם לי נראה שחתונה תהיה.. אבל עם מי ששומרת עליה כבר עשור... מלוכסנת העיניים העונה לשם- יינג (יאנג... ווטאבר)
מ מלאני סי 2 New member 8/7/06 #19 גם לי נראה שתהיה חתונה... אבל איתי. היא תתחתן איתי (מותר לפנטז, לא )
R RedRecords New member 30/6/06 #4 ברור שהם עדיין ביחד! זה כתוב בפורטוגזית. התמונה צולמה לפני שבועיים בפורטוגל, שם מלאני הופיעה באיצטדיון ענק מול 15,000 איש. תום היה יחד איתה. הוא בא לצפות בהופעה שלה.-]
ברור שהם עדיין ביחד! זה כתוב בפורטוגזית. התמונה צולמה לפני שבועיים בפורטוגל, שם מלאני הופיעה באיצטדיון ענק מול 15,000 איש. תום היה יחד איתה. הוא בא לצפות בהופעה שלה.-]
B britmel New member 1/7/06 #9 ../images/Emo207.gif כמה שירים מהופעה של מל בגרמנה מה25.6 ממהממממת תהננווו רעות
מ מלאני סי 2 New member 1/7/06 #11 "You'll Get Yours" זה שיר חזק../images/Emo70.gif הגעתי למסקנה שיש לו מילים מאוד חזקות...
מ מלאני סי 2 New member 2/7/06 #14 האמת שבהתחלה לא הכי שמתי לב לשיר הזה, אבל אני פשוט מגיעה למסקנה מיום ליום שזה שיר גאוני ושהמילים הם יצירת אומנות.
האמת שבהתחלה לא הכי שמתי לב לשיר הזה, אבל אני פשוט מגיעה למסקנה מיום ליום שזה שיר גאוני ושהמילים הם יצירת אומנות.
B britmel New member 1/7/06 #8 ../images/Emo207.gif צילום הפוטושוט של האלבום ה2 שלך מל reason איזה מהממת