מלנכוליה תעשיות בע"מ

TalkShowHost

New member
מלנכוליה תעשיות בע"מ

ביום שישי האחרון נסעתי ברכבת, נסיעה שגרתית, ממש לא משהו מיוחד. הנוף חולף לו, ירוק מתמיד, ופתאום קופץ לי לראש no suprises. מאותו רגע ועד עכשיו בערך (יום שני), אני לא מפסיק לזמזם לעצמי את השיר הזה, שמזכיר לי עד כמה החיים שלי בנאליים וחסרי... , חסרי מה לעזאזל ? דיבורים של ילד מפונק שיש לו הכל, כן כן, אני יודע, been there, done that , אבל פאק הריקנות הזאת בפנים שפתאום התפרצה לה. השותפים שלי לא מבינים על מה אני מדבר (סטודנטים למדעי המחשב, מה ציפיתם ? ) חשבתי , שאולי כאן , מישהו מכיר את ההרגשה. ודרך אגב , street spirit , הוא לא השיר הכי יפה אי פעם, שרית אני מתנצל על כך , את יודעת. בפסקול של "עיר של מלאכים", שיר מס´ 6.

לא בטוח

קורה לי שאני מרגיש ריקנות, אבל אצלי זה פחות מתבטא בתחושה של ריקנות אלא יותר בתחושה של חיפוש מתמיד, זה קצת מסובך, אם אני יתחיל (תומר בחו"ל אפשר לכתוב עם שגיאות...) טוב נו, אתחיל, אם אני אתחיל להיכנס לזה פה אני לא אסיים עד מחר. גם אצלך התחושה של הריקנות מתקשרת עם חיפוש של משהו? הפסיכולוגים אומרים שכדי לפתור את זה צריך לקנות dvd ואז זה אמור לעבור...

thomas78

New member
רועי, אתה מחפש צרות יקירי ?!?

i know where you live i can come to your house i can take away all your cd´s think again... and then say : "street spirit is the best song written ever, and i will never argue with Sarah again"

thomas78

New member
וסליחה על הבורות אבל...

איזה שיר יש בפסקול של "עיר של מלאכים" בשיר מספר 6 ?!? לא ראיתי את הסרט - ואני מתנצלת מראש אם זה פוגע במישהו

rachelmerav

New member
אני כל כך מכירה את ההרגשה

I actually used to feel that there was nothing to live for/ then I discovered that I got into the academy and that I;´m actually good at somthing

lull^

New member
את שואלת אותי ?

"השותפים שלי לא מבינים על מה אני מדבר (סטודנטים למדעי המחשב, מה ציפיתם ?) " כאילו סטודנטים למדעי המחשב הם מכונות בלי רגשות.
[זה לא פוגע בי או משהו.. סתם שמתי לב לזה.. חח
]

teen-spirit

New member
לי יש....

דיכאון כל הזמן ואני יודעת מהי תחושת ריקנות. אתם חושבים שיש קשר בין נסיעה ברכבת למחשבות על העולם המסריח? כי גם לי זה בא הרבה ברכבת, במיוחד כשאני רואה את הפסים, טוב זה לא קשור לכאן.

despite all my rage

I am still just a rat in a cage זה כנראה הרכבות, נסעתי עכשיו ברכבת ונכנסתי לבעסה, מה יהיה בסוף אה?

unsure

New member
תשובה... אולי.

ONE: "...Putting it negitavely, the myth of eternal return states that a life which dissapears once and for all, which does not return, is like a shadow, without weight, dead in advance, and whether it was horrible, beautiful or sublime, its horror, sublimity, and beauty mean nothing... "...Conversely, the absolute absence of a burden causes man to be lighter than air, to soar into the heights, take leave of the earth and his earthly being, and become only half real, his movements as free as they are insignificant..." -"The Unbearable Lightness of Being", Milan Kundera TWO: "To be and not to be arise mutually." -Lao, Tao Te Ching אני מקווה שזה עוזר :)

למעלה