מלפפונים במלח

hurtigsp

New member
מלפפונים במלח

שלום
הכנתי לפני בערך שבועיים מלפפונים כבושים במלח.
האם אני יכולה להוסיף לצנצנת מלפפונים חדשים וכמובן עוד מים ומלח או שבעצם אני חייבת להכין צנצנת חדשה ?
אשמח לתשובה
 

פוקסי99

New member
מציאת מלפפונים

מצאתי בחנות ירקות בכביש ליד קלנסואה בשרון מלפפונים מגידולי קרקע לא בחממה
מלפפונים קטנים .אשר יוצאים נוקשים וטעימים לאחר הכבישה .מאד ממליץ.
אני כובש בצורה הפשוטה ביותר .שום . פלפל חריף. שמיר .ועל כל כוס מים כפית גדושה מלח גס. בקשר לשמיר: עם מוצאים צרור שמיר עם התפרחת עדיף, רק משביח את הטעם
 

שרון 337

New member
אחלה של המלצה ,אבל לטוס מ-חו"ל -לקלנסואה זה קצת יקר, לא ?

אבל עדיין המלצה טובה,ומתכון נהדר,
שמתאים לכול מי שגר בשרון ובסביבה.
אין עליך פוקסי, אתה משקיען אמיתי, קונה עם התפרחת,
אין מילים,כול מתכון שלך -פיצוץ.
 
חזרתי לפני שעה ביתה עם 3 ק"מלפופנים קטנים לכבישה

שלום.
הייתי בחנות ירקות וראיתי מלן מלפופונים קטנים להחמצה המחיר 4.90 ש"ח לק"ג.
קניתי שני ראשי שום ושני צרורות שמיר.
והיות שאני מבקר קבועה בחנות שהיא מוכרת גם חמוצים ,שם מוכרים פלפל קטנים כבושים הם מגיעים במיכל פלסטיק גדול .
שטפתי את המלפופנים ,הוספתי את השם ,שמיר ו12 כוסות מים ו 13 כפיות מלח ו50 גרם פלפל אנגלי .
סגרתי ותוך שבוע אפשר להנות.
מאיר כרמיאל
 
למעלה