שלום
הכנתי לפני בערך שבועיים מלפפונים כבושים במלח.
האם אני יכולה להוסיף לצנצנת מלפפונים חדשים וכמובן עוד מים ומלח או שבעצם אני חייבת להכין צנצנת חדשה ?
אשמח לתשובה
מצאתי בחנות ירקות בכביש ליד קלנסואה בשרון מלפפונים מגידולי קרקע לא בחממה
מלפפונים קטנים .אשר יוצאים נוקשים וטעימים לאחר הכבישה .מאד ממליץ.
אני כובש בצורה הפשוטה ביותר .שום . פלפל חריף. שמיר .ועל כל כוס מים כפית גדושה מלח גס. בקשר לשמיר: עם מוצאים צרור שמיר עם התפרחת עדיף, רק משביח את הטעם
שלום.
הייתי בחנות ירקות וראיתי מלן מלפופונים קטנים להחמצה המחיר 4.90 ש"ח לק"ג.
קניתי שני ראשי שום ושני צרורות שמיר.
והיות שאני מבקר קבועה בחנות שהיא מוכרת גם חמוצים ,שם מוכרים פלפל קטנים כבושים הם מגיעים במיכל פלסטיק גדול .
שטפתי את המלפופנים ,הוספתי את השם ,שמיר ו12 כוסות מים ו 13 כפיות מלח ו50 גרם פלפל אנגלי .
סגרתי ותוך שבוע אפשר להנות.
מאיר כרמיאל