מלצרית של פוהדק אסא... איזה אנשים

lola4ka

New member
מלצרית של פוהדק אסא... איזה אנשים

שלום לכם חבריםתאתמול עבדתי ובא אליי שולחן של 5 נשים רוסיות שחגגו יום הולדתתשאלתי אותם מה הם מעדיפים שירןת או שירות עצמי.הם אנו לי שירות.שירתתי אותם בשיא הלחץ(ועןד שזה היהי משמרת בוקר מלצרי 1 עובדת)ואז ניגשה אליי בחורה וביקשה שאני יפתיע את אחת החברות שחוגגת היום יןם הולדתת הבאתי להם עוגה עם זיקוקים. שמהם גם נכוותי. בסוף קמה האישה שילמה בקופה על כולם והלכה לשולחן לשבת.ולא השאירה לי אפילו שקל.ןזאת למרות שהבאתי לה את החשבןו כתבתי לא כולל שירות וגם אמרתי לה בפנים, ןאז ניגשתי לפנות להם ןאמרתי לאישה אחרת זש לא כולל שירות.אבל הם היתעלמו מהכל קמו והלכו ןלא השאירו לי אפילו שקל. ואז פתאום אחראי משמרת אומר לי טעית להם בחשבון ב 5 שקל.רצתי אחרעהם ןאמרתי להם.אז האישה נתנה לי את אותם 5 שקל מסכנים ושאלתי אותה איך היה השירות היא אמרה מעולהת אז אמרתי לה שמה שהיא שילמה לא היה כולל שירותת.אז היא ענתה לי כן?! כאילו היא לא ידעה ושאלה אןתי כמה זה שירותץ ונתנה לי 15 שקל המסכנים האלה. כאילו מה היא לא הבינה קודם שצריר להשאיר טיפת על זה אני חיה!! ןעוד מיקרה מעצבן שקרה שבאו3 עובדי סלקום עם מנהלת אחד מהם ביקש בצד שירות טוב כי זה חשוב לו .ןאכן קיבל אותו ועל סכום של 200 שקל השאיר 5 שקלץ

Anna Karenina

New member
עם כל הכבוד...

אם אפשר, פעם הבאה, לפסק קצת את הטקסט שאת כותבת...מאוד קשה לקרוא ולהבין מה רצית לומר..הנקודה הכללית מובנת, אבל מאוד קשה לקרוא.

shukyman

New member
ת ת ע ו ר ר ו !!!!!!!

ועל זה נאמר , אנשים תתעוררו !!! טיפ זה לא מנימוס זה לא ... זה אותה מלצרית שבשיא הלחץ עורכת , מגישה , מפנה ותעשה כמעט הכל בשבילך , אז מה זה בשביל שולחן של 3 אנשים להשאיר 10 ש"ח וסה"כ זה יוצא 30 ש"ח שזה מכובד !! אני חושבת שהציבור צריך להיות יותר מודע לעניין הזה ...(וכן 5 ש"ח על 200 ש"ח זה מגוחך ....) ..אבל סתם בשביל השוויץ ... שבוע שעבר השאירו לי 50 ש"ח על חשבון של 120 איזה תענוג (כן ירבו ) מלצרית מהצפון

גברת ע

New member
אני הייתי מלצרית אבל אני לא

ממש מסכימה עםמה שכתוב טיפ לא חובה האנשים צריכים לשלם על הארוחה ומה שהם הזמינו ואם הם מרוצים וגם אם לא והם רוצים אז הם נותנים טיפ הם לא חייבים אני בתור מלצרית כשאני יושבת איפשהו אני משתדלת תמיד להשאיר טיפ גם אם השירות לא היה מי יודע מה. אבל אף אחד לא חייב לנו כלום ואם כל הכבוד לזה שהמלצרים חיים מטיפים זה לא הבעיה של הציבור וכן הציבור מודע לזה והוא יודע את כל העיניין על הטיפים אבל זה לא אמור לעניין אותו בדוגרי זה לא אמור לעניין אותו זה בעיה שלנו לא שלו

למעלה