מלקולם עולה לי על עצבים !!!

shambi

New member
מלקולם עולה לי על עצבים !!!

כשהוא חשב שהוא בטוח במאה אחוזים שאוליביה וניל מנהלים רומן הוא לא הסכים לדבר איתו ועכשיו שהוא הבין שהוא טעה הוא פתאום מבקש סליחה ומצפה שבתור אחים, הם יבינו אחד את השני.. בולשיט! מה קרה? פתאום עכשיו יש לך מה להגיד על קשר האחים בינכם? ומה פתאום קאלי משחקת אותה קדושה?.. א ו ף ! ! !

Charmed24

New member
וג'יל לעומת זאת ../images/Emo101.gif

סובלת לדעתי מהפרעת אישיות פארנואידית paranoid personality disorder נדמה לה שכל מה שקורה סביבה, נועד אך ורק כדי לענות אותה. קתרין הנעלמת, ביקוריה של מאק באחוזה, אירוחה של בירדי, ועכשיו גם שובה של מיימי העירה. בנוסף היא חשה שהיא עוברת ליד דלתות סגורות, שבעבר היו פתוחות....PPD או לא PPD
מציע לה לגשת לאבחון פסיכאטרי דחוף, ואפילו אשמח להמליץ לה על מומחים בתחום: ד"ר מרלנה אוונס או לחילופין ד"ר ריי קמינגס. לתשומך ליבך, ג'יל.

python 4

New member
זה באמת לא אשמתה.

תראה, כולם נגדה. ג'ק מתכנן לה תוכניות מאחורי גבה, קתרין מעצבנת אותה עם המאק צ'יקן שלה, בילי מדאיג אותה יותר מדי... די! ג'יל!
עזבי את כולם שם בג'נואה ובואי אלי לחיקי החם! אצלי את תהיי כמו מלכה!
נחיה לנו עניים אך מאושרים.

python 4

New member
היי, כריס לא הופיעה כבר שבועיים!

יש לי סף סבלנות קצר. אני לא שומר אמונים יותר מדי. חוץ מזה שהיא מתעסקת עם פול, וזה קצת מוציא לי את החשק.

shambi

New member
תפסיק להתפרפר!

ובבקשה אל תגיד לי שהכוונה לכריסטין, האישה עם העיניים הכי לא יפות שיש

python 4

New member
את מכירה עוד כריס בצעירים??

והרי כבר הסכמנו (באיזה פורום אחר, אני כבר מבולבל לגמרי) שיש לנו טעם שונה בנשים... כריס היא אומנם לא קיי (היא יותר מדי מצפונית בשבילי... אם היו יכולים לשלב אותה עם מייקל אז היא הייתה האשה/גבר המושלם/ת). אבל אין, אין על ג'יל. לא היה, ולא יהיה (בצעירים).

Charmed24

New member
אני מכיר../images/Emo70.gif../images/Emo62.gif

כריס ברוקס-פוסטר. הורים: סטוארט וג'ניפר ברוקס. אחיות: לסלי, לורי ופגי. בעל: ד"ר סנפר פוסטר (אח של ג'יל...). בת: ג'ניפר. עושה רושם שלא ראית צח"מ בין 1973 ל-1982. בושה וחרפה

python 4

New member
לא לא לא. לצערי לא ראיתי צח"מ ב-

1973 - הייתי עדיין עסוק בלהיות תא לפני מיוזה. אני בוש ונכלם.
כריס יש רק אחת!

הצילצול

New member
יכול להיות ש...

כריס ופול מתקשים להכנס להריון??? כי הם שוכבים כל יום בלי עין הרע!!!!!!!!!!!!!!! אז בטוח יש משהו לא בסדר בזה? ואני חייבת גם להודות שאני לא סובלת את החברה הזאת של מלקולם שחכתי את שמה לרגע....

למעלה