מלרוז פלייס

• פותח הנושא Ahkv
  • פורסם בתאריך

Ahkv

New member
מלרוז פלייס

החל משבת שעברה משודרים הפרקים של מלרוז פלייס עם אליסה מילנו בערוץ 3 בהוט למי שמעוניין, כדאי לראות
היא משחקת את אחות של מייקל.

CharmedRulez

New member
יאפ גם אני ראיתי את זה!

היא כזאת חמודה בפרקים האלה. לטעמי היא משחקת שם הרבה יותר טבעי לעומת העונות המתקדמות של מכושפות. כנראה שזה כי היא התבגרה לעומת 1996 (בכ"ז עברו 10 שנים בין העונה הראשונה של מלרוז שבה היא שיחקה לעונה האחרונה של מכושפות)... גם בעונות הראשונות של מכושפות היא הייתה הרבה יותר Freshית כזאתי.... ההתבגרות שלה לא עשתה הכי טוב למשחק שלה... לטעמי!

spelling

New member
ראיתי רק בשבילה..

ביס היה רשום "אליסה מילאנו אחות......" רק מהשם נגנבתי לגמרי! חחחח לטעמי המשחק שלה לא טוב שם אם כמה שאני מבין במשחק אנערף.. אי אפשר בכלל להשוות אותה למכושפות ובטח לא השוואה לעונות הראשונות שמלרוז היתה ממש סמוך אליהם מבחינת שנים... אליסה של סוף עונה 3 עד עונה 7 היתה תותחית..עונה 8 היא התעייפה וראו את זה.. אבל כעיקרון המשחק הכי טוב שלה היו בעונות 4 ו 5.... בעונות הראשונות היא היתה קצת קרצייתית וגם במלרוז היה בה משהו מעיק לדעתי! אליסה=מכושפות!

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חוץ מהקטע על המשחק שלה במלרוז שעליו אני לא יכולה להסכים(כי עוד לא ראיתי), אני מסכימה עם רוב הדברים שאמרת
וסחטיין אדם עשית לי חשק לראות עונה 5 שוב
עונה שלדעתי הייתה מהמעולים של אליסה
(ולא רעה בכלל מבחינת הסדרה)

always be me mc

New member
חח רוצה?

לי אין הבעיה האמת כל עוד לא נשכח שזה פורום אליסה ונתייחס לכך שהייתה הייתה פשוט פצצה בעונה הזאת

למעלה