מלריה בהודו- טסה ביום שלישי..

מלריה בהודו- טסה ביום שלישי..

שלום לכולם. אני טסה להודו ביום שלישי, ולפי המלצותיכם הצטיידתי במרשם ללריאם. אבל- אני לא כל כך בטוחה מתי לקחת את הכדורים. מסלול הנסיעה שלי הוא כזה- דלהי-דרמסלה-מנלי-רישיקש-דלהי-רג'סטן (פחות או יותר, כמובן שמאוד ייתכן שיהיו גם שינויים, אבל לפחות בהחלה אני יודעת שאסע לאזור דרמסלה). אני לא יודעת מה הגבהים ולכן השאלה- האם לקחת לריאם כל הטיול? או להתחיל לפני שאני מגיעה לרג'סטן? אני נוסעת ממש עוד מעט ואשמח לתשובות במהרה.. תודה מראש

kogawa

New member
לקחת כבר מהיום!

כל הטיול באזור נמוך ומוכה מלריה בעונה הרטובה שזה עכשיו. כדור ראשון קחי היום

עוד תגובות? בבקשה..

ממשרד הבריאות שמעתי המלצות סותרות ואני כבר לא יודעת למה להתייחס.

מלריה בהודו

שלום רב, בהודו בכל אזור הנמוך מ 2000 מ' יש יתושים מעבירי מלריה. ברג'סטן ובגואה יש בימים אילה עליה דרמטית בכמות מקרי המלריה לאחר עונת מונסונים כבדה במיוחד. הטיפול למניעת מלריה בלריאם מתחיל שבועיים לפני הנסיעה, כדור מידי שבוע ומסתיים 4 שבועות לאחר החזרה. אם את נוסעת לזמן קצר ניתן לקחת מלרון אותא לוקחים רק יום לפני הנסיעה אך הוא נלקח מידי יום (יעיל באותה מידה רק יותר יקר). בכל מקרה יש להמרח היטב בתכשירים דוחי יתושים וללבוש בגדים בהירים בשעות הערב והלילה. נסיעה טובה.

שוב, זה לא בדיוק מה שהתכוונתי...

אז בדלהי צריך לקחת כדורים? וצפונה לדלהי (מנלי ודרמסלה)? אני לא יודעת אם להתחיל עכשיו או לפני רג'סטן, זו השאלה שלי, מתי להתחיל?

../images/Emo51.gifועוד שאלה קטנה

האם לקחת 3 יום אחרי יום כמו שכתוב בעלון, או לקחת רק אחד בשבוע? (אני טסה מחר לדלהי)

מלריה

לקחת אחד לשבוע ולדעת שבשבוע הראשון את/ה לא מספיק מוגן ויש להקפיד הקפדה יתרה על המרחות בתכשירים דוחי יתושים.

למעלה