מלריה!

• פותח הנושא dunee
  • פורסם בתאריך

dunee

New member
מלריה!

האם מישהו מכיר אישית או שמע ממקור אמין על מישהו שחלה במלריה בהודו? זה פשוט לא נראה לי הגיוני לקחת כדורים במשך שנה, האם הסיכון של מלריה גבוהיותר מתופעות לוואי? ואיך זה שהודים חיים בלי שום כדורים?? אני מודע לחשיבות של הגנה נגד יתושים ובכל מקרה לוקח איתי תרופות לטיפול במלריה במידה ואחלה מחכה לתשובות, דני

כשהייתי בפושקר גרמני אחד שהתאכסן

באותו המקום יחד איתי קיבל את המלריה אבל לא רצה לחזור הבייתה חוץ ממנו לא ראיתי אף אחד שקיבל אבל שמעתי על כמה ... אני אישית לקחתי כדור אחד לפני הטיול ואולי עוד 3-4 תוך כדי הטיול ואחר כך הפסקתי... אם אני לא טועה הכדורים מגינים על 70% ולא על כל סוגי המלריה ועד כמה שידוע לי יש כל מיני סוגים של מרליה והכדורים לא מגינים על כולם. הכי טוב תרים
למשרד הבריאות והם יתנו לך את כל המידע כמו כן כנס לפה וגם כאן היה דיון קצר על המחלה הזו. עוד משהו?

dunee2

New member
תודה על המידע!

תודה על המידע! אני לא סומך על משרד הבריאות בנושא הזה. התפקיד שלהם בנושא זה נראה לי כיסוי תחת. מבחינתם כמה שיותר כדורים אני אקח וכמה שיותר חיסונים אני אקבל כך יותר טוב. אגב, עד עכשיו הסקר שלי העלה 2 מקרים אחד שלך אחד של מישהי שכתבה לי בלמטייל: כשהייתי בקיץ בהודו, פגשתי בחורה ישראלית שחלתה במלריה בראג`יסטן (דרך אגב - היא נטלה כדורי מלריה..). היא הייתה מאושפזת 3 ימים שבהם דחפו לה כמויות של כדורי לריאם, ולבסוף היא יצאה מזה והמשיכה את הטיול כמתוכנן. כידוע לי, כדורי מלריה לא מונעים את כל סוגי המלריה. אני, אישית, כבר פעמיים טיילתי במזרח, ואף פעם לא לקחתי את הכדורים.. החלטה שלך. טיול נעים ובריא.

למעלה