מלריה

• פותח הנושא capit
  • פורסם בתאריך

capit

New member
מלריה

אהלן חברה אני מתכנן לטוס ביולי ויש לי שאלה ליוצאי הודו כדורים נגד מלריה ,לקחת? לא לקחת? מישהו 'נתקל' בתופעות לוואי מחרידות? תודה רבה!

שקדייה

New member
תלוי לאן נוסעים..

לאיזורים מעל 1500 מטר (לדאק, מנלי, דרמסלה) לא צריך. אנחנו לא לקחנו בכלל ונשארנו בחיים- אבל זו לא המלצה לכאן או לכאן.

תמיד דיברו מדברים וידברו על זה

אבל שוב כל אחד ודעתו האישית אם אני זוכר נכון את אמורה להתחיל לקחת את הכדורים שבועיים לפני הטיסה ואז פעם בשבוע כדור (אני לא טועה נכון) ואחרי הטיסה להמשיך עוד חודש עכשיו מה יעשה אחד שטס לשנה? יקח 48 כדורים? זה היה השיקול שלי ואני לקחתי אולי 3 כדורים כל הטיול אבל זה סיכון שכל אחד שעושה זאת צריך לקחת על עצמו זו דעתי האישית בלבד כאן יש מאמר אחד מיני רבים והינה עוד אחד

is this love

New member
מספיק מספיק

הייתי בהודו 5 חודשים בשבועיים הראשונים לקחתי את הכדורים המטומטמים האלה והרגשתי זבל פשוט חרא לא לקחת את הכדורים האלה הם רק יהרסו לכם את הבריאות הגופנית והנפשית מבטיח לכם. יצא כדור חדש שנקרא מלריון אם אני לא טועה אפשר לקבל את המרשם שלו אצל כל רופא , במקרה שחס וחלילה נדבקים במלריה לוקחים את הכדור 3 פעמים ביום וזה סוגר עניין אני קיבלתי אותו בהמלצה חמה מהרופא של קופת חולים מכבי מול המטייל בדיזינגוף סנטר.

shar75

New member
לקחתי במשך שלושה חודשים

מפהקווין, שהם המקבילים ללריאם רק של חברה אחרת. כדור פעם בשבוע לא נורא בכלל גם לא היו לי שום תופעות

למעלה