מלאתונין- דרך מני בניופארם
אני נותנת לך את הטלפון של מני, הרוקח האחראי על הזמנות וייבוא של רשת ניופארם.03- 9235140 אם אינני טועה, הם הראשונים שייבאו לכאן את המלטונין ויש להם לא מעט מידע עליו. מני אומר שמהנסיון והידע שלהם, אין תמיד קשר למשקל הגוף של הילד, וכל אחד מגיב אחרת. אני יודעת שהם מדברים על 3-4-5 מ"ג ליום. הם שולחים לניופארם הקרוב אליכם, את התרופה, לאחר ששלחתם לו בפקס מרשם. אפשר לקחת מרשם מרופאת הילדים. לרוב לוקח כמה ימים, עד שבועיים, כדי לשנות את השעון הביולוגי של הילד. משתמשים במוצר, גם להפרעות שינה באמצע הלילה וגם לקושי בהרדמות. המינון מאד שונה בין ילד לילד וכדאי להתייעץ, אך בכל מקרה, לפעם הראשונה , צריכים מרשם רופא. בהמשך משתמשים באותו המרשם. אצלם גם השגתי את המלח מגנזיום סולפט במינון גבוה- הרלוונטי לילדי PDD עם בעיות תחושה, ספיגה ו/ או פירוק רעלים. גם הוא עוזר להשכבה יעילה יותר ומנמיך את קצב הפעילות של הילדים. ולגבי חומצות אמינו- קיבלתי פרטים על syner protein שהוא מוצר, עשיר בחומצות אמינו, על בסיס סויה, הנמכר בחיפה אצל משה פודר 04-8672893. ביקשתי מתמי ורז מידע נוסף על התוסף הזה- אך טרם קיבלתי שום תשובה. אני נוטה להיזהר יותר לפני שאני קונה. אגב, מה הסיכונים בחומצות אמינו??? אנחנו חיפשנו טריפטופאן, ללא חלב ויש אותו בשפע כאן. תמי, מה תגובתך לסיינר פרוטאין- האם שמעת או קראת עליו? היות והחבר'ה שלי כמעט לא אוכלים חלבון, אנחנו מחפשים מקור נוסף. תודה תודה.