מלתחה חדשה

Nato5

New member
מלתחה חדשה

קצת על עצמי: אני בן 19, מתחיל ללמוד לתואר ראשון באוקטובר, ודי נמאס לי מכל הבגדים שלי. עשיתי קצת כסף בחודשים האחרונים, אז אני רוצה לקנות מלתחה חדשה פחות או יותר, שמתאימה כמובן לסטודנט ולא לאיש עסקים בשנות ה40. בקיצור... מה לקנות ואיפה? ג'ינסים... מאיפה? (איך של קסטרו?) איזה גיזרה? צבע? חולצות...? ג'קטים? נעליים? הבנתם את הרעיון. (ואני כנראה פחות אמיץ מחלקכם פה, אז סקיני באדום בוהק לדוגמא, זה לא בדיוק הקטע שלי
).

מה אתה אוהב?

הכי פשוט: קח קטלוגים של מותגי-הקניונים וסמן לך דברים שאתה אוהב, ואז תנסה להרכיב מהם "לוקים", באופן שתדע פחות או יותר מה אתה אוהב ללבוש ותצליח להרכיב מלתחה שלא מורכבת מפריטים בודדים שמתאימים רק לפריטים בודדים אחרים. וברוח אופטימית זו: זארה היא רעיון טוב.

Shy Guy

New member
../images/Emo45.gif הדרך הכי נכונה וטובה להתחלה. :)

וגם דרך כיפית שכזו, לדעתי.
וזארה זו נקודת התחלה מצוינת! :)

Johnno

New member
נצל"ש!

גם אני קונה מתלחה חדשה לגמרי עכשיו. רציתי לשאול על ג'ינסים: רוב הג'ינסים לא יושבים עליי טוב. כרגע נשארתי עם שניים שדיי גדולים עליי ואני הולך עם חגורות. העסק ממש לא נוח וזה כבר נהיה סיוט. יש כזה דבר ג'ינס נוח ? ואם כן איפה אני מוצא אותו ? ולגבי חגורות- עד היום לא נתקלתי בחגורה שנוחה לי, הכל לוחץ עליי. יש דבר כזה חגורה נוחה ? ושאלה אחרת: אני רוצה לקנות כמות מסוימת של בגדים שיהיו לעבודה. אני עובד בבי"ח וחלק מהעבודה היא לבוא במגע עם החולים, לאכיל וכו', ככה שאת החולצה אני בד"כ זורק לכביסה אחרי העבודה, את המכנסיים לא אלא אם נשפך לי עליהם משהו. איפה אני יכול לקנות בגדים שלא יהיו יקרים מדי כי הם "מיועדים להתלכלך מהר" ? האנגרים(ראלף קאטה וכו') לא באים בחשבון, בכל זאת אני רוצה להראות כמו בן אדם, ולא בגד שמתפרק/דוהה אחרי יומיים.

לגבי ג'ינסים

קסטרו ממשיכים להתעקש על הסקיני. אולי כדאי לנסות בגאפ, הם אמורים לייצר מגוון של גזרות. או ב-H&M, שם המחיר אמור להיות יותר סביר. לגבי בגדים שיעופו לסל כל יום, הייתי קונה באחת הרשתות הזולות (האנגר, ראלף קאטה וכו'), ואחת לכמה חודשים כשהם כבר מסמורטטים רוכשת חדשים. אתה יכול לנסות בחנויות העודפים של הרשתות, בעיקר בעודפים של פוקס שהם גם ככה זולים יחסית.

למעלה