ממאממ

Cry to the Sky

New member
ממאממ

2 דברים קודם כל הבטחתי שאני לא ישגע אותכם פה יותר שלשום ובאמת שאני לא הולך לעשות את זה ומעריך את הריטושים שעשיתם עכשיו שאלה אחת פשוטה, יש לי תמונה שאני רוצה לעלות לעמוד של המשתמש שלי ביוטיוב אבל היא לא יצאה 100% יש שם כמו משהו מעל הגבה שאין לי מושג מזה ומבציאות אין אותו אז זה היה סבבה אם מישהו היה יכול לסדר את זה ולרטש את הפנים שיהיו נקיות בלי נקודות וכאלה, וקצת לכהות את הפנים אבל להכהות טוב שהכל יהיה באותו גוון אם זה אפשרי סליחה אם חפרתי פשוט אני מעלה את התמונה לשם לעמוד שלי באתר ורוצה לעשות רושם טוב. תודה מזה גדולה מראש, אני לא אגיב כל דקה אתם יכולים גם לרטש אותה בלילה אם אין לכם זמן.. http://img23.imageshack.us/my.php?image=zzzpmdps2.png

Cry to the Sky

New member
ושאלה

מישהו יכול לתת לינק איך ללמוד לעצב בפוטו? פשוט אני מעצב כבר הרבה זמן אבל בצייר כל מיני דברים יפים וזה די טוב (אולי כי למדתי ציור) ובא לי כבר לעשות את כל התמונות שלי לבד בלי לשגע אף אחד, אז אם מישהו יוכל לתת לינק זה יהיה אחלה

Cry to the Sky

New member
NLO

הורדתי את התוכנה והסתבכתי איתה, לא מצליח להתקין שלא נדבר על לדעת איך מרטשים
את יכולה לרטש לי את התמונה? רק את זאת לא יותר מזה, אם תוכלי זה יהיה מעולה.. תודה מראש כמובן

Cry to the Sky

New member
אפילו..

עשיתי כבר בעצמי את הרקע עם הצייר קטע להקשות עליכם כמה שפחות, עכשיו רק נשאר לרטש את הפנים עצמם מה שרציתי ולעשות אותם קצת יותר כהות

למעלה