ממאס לי!!!

ממאס לי!!!../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

הפורום בכלל לא זז, עוד מעט נדב גם יעזוב אותנו
אז יש לי שרשור
שכולכם חייבים לעשות!!!
שאלון!!! ©כל הזכויות שמורות לפורום בנות.. מותר להפיץ. שם מלא: שם שהיית רוצה שיהיה לך: מה היית רוצה לעשות עכשיו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? את מי היית לוקח איתך לאי בודד? הבגד האידיאלי: הגבר האידיאלי: האישה האידיאלית? בעל עתידי: פורום אהוב בתפוז: אתר מומלץ: איקון אהוב בתפוז: תכנית מועדפת: שחקן מועדף: שחקנית מועדפת: להקה: זמר/ת: המשפחה האידיאלית: (מס' ילדים, מקום מגורים וכו') העדפות ורוד או תכלת? מעריב לנוער או ראש אחד? וואלה, נענע או גוגל? קטנטנות או המורדים? (או אף אחד) בנים או בנות? אופנה או מקוריות? בריטני או כריסטינה? אנריקה אגלסיאס או ריקי מרטין?

frodo1

New member
תשובות

נועם. נועם. להתאמן בנינג'יטסו כמו מקצוען. בדוג'ו שאין לי! את חליפת הנינג'יטסו שלי. חוטיני ורוד עם פרחים. מה אני, הומו
כוסית בחוטיני. שוב: מה אני, הומו
אומנויות לחימה. האתר של סנסאי ריק טאו.
שכחתי! דרגון בול זי. מה נראה לך, יא אהבלה?! ג'קי צ'אן, כמובן! התנשמת של הארי פוטר. לא, אין לי. זרזיר חמוסטה וקוקו. 78.6 (אחד פג) ילדים, אני רוצה לגור בכפר הדרדסים עם אישתי, דרדסית וחיות המחמד חתחתול, ירון לונדון, החתול שאול ועזרא. ורוד עם כתמים תכולים. מעריב לדרדסים. בדרך כלל אני מעשן גראס אבל תודה בכל מקרה. המורדים. שוב: מה אני, הומו
אופנת יפן העתיקה. איכס
בעעעע

Sapl

New member
לא עזבתי, לא עזבתי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שם מלא:נדב ויינר שם הייתי רוצה:גל איפה היית רוצה להיות עכשיו?:להיות עם החברה שלי על אי בודד את מי לקחת לאי בודד:את החברה שלי. בגד אידיאלי: ג'ינס עם סריג / טרנינג עם טי-שרט. תלוי. גבר: מממ...אני לא הומו... אשה: חברה שלי. בעל: בעל עתידי?...אני מכוון להשאר סטרייט... פורום אהוב ב
- לימודים ועוד/חידות/מכושפות אתר מומלץ- האתר שאני בונה ויעלה עוד כ-שבוע. אייקון אהוב: שמש [
]. תכנית: charmed- מכושפות שחקן: מת'יו פרי שחקנית: הולי מרי קומבס משפחה: העיקר עם חברה שלי..ו-3 ילדים העדפות: תכלת עיתון: ראש 1 פורטל-חיפוש: גוגל תכנית טיפשית: לא המורדים, לא קטנטנות- אף אחד. אופנה... לא בריטני ולא כריסטינה לי ריקי ולא אנריקה.

אני../images/Emo96.gif

שם מלא:תמי שם שהייתי רוצה שיהיה לי: לא הייתי רוצה להחליף מה אני רוצה לעשות עכשיו? אממממ לישון איפה הייתי רוצה להיות עכשיו?חו"ל את מי היית לוקחת לאי בודד? את סירת ההצלה הבגד האידיאלי: נוח ויפה הגבר האידיאלי: מתחשב, חמוד, ג'לטלמן,יפה בעל עתידי: אמממ לא יודעת פורום אהוב בתפוז: בנות אתר מומלץ: תפוז
אייקון אהוב בתפוז:
ו
תוכנית מועדפת: חברים שחקן מועדף: ג'קי צאן שחקנית מועדפת: ג'וליה רוברט להקה:הביטלס זמרת: בריטני המשפחה האידיאלית: בוילה עם שלוש ילדים בן ושני בנות העדפות ורוד או כחול? ורוד מעריב לנוער או ראש אחד?ראש אחד וואלה, נענע, או גוגל?גוגל קטנטנות או המורדים?המורדים בנים או בנות?שווים אופנה או מקוריות?מקוריות בריטני או כריסטינה?בריטני אנריקה אגלסיאס או ריקי מרטין?אנריקה וענבר, תיכתבי גם

אני../images/Emo96.gif

שם מלא:תמי שם שהייתי רוצה שיהיה לי: לא הייתי רוצה להחליף מה אני רוצה לעשות עכשיו? אממממ לישון איפה הייתי רוצה להיות עכשיו?חו"ל את מי היית לוקחת לאי בודד? את סירת ההצלה הבגד האידיאלי: נוח ויפה הגבר האידיאלי: מתחשב, חמוד, ג'לטלמן,יפה בעל עתידי: אמממ לא יודעת פורום אהוב בתפוז: בנות אתר מומלץ: תפוז
אייקון אהוב בתפוז:
ו
תוכנית מועדפת: חברים שחקן מועדף: ג'קי צאן שחקנית מועדפת: ג'וליה רוברט להקה:הביטלס זמרת: בריטני המשפחה האידיאלית: בוילה עם שלוש ילדים בן ושני בנות העדפות ורוד או כחול? ורוד מעריב לנוער או ראש אחד?ראש אחד וואלה, נענע, או גוגל?גוגל קטנטנות או המורדים?המורדים בנים או בנות?שווים אופנה או מקוריות?מקוריות בריטני או כריסטינה?בריטני אנריקה אגלסיאס או ריקי מרטין?אנריקה וענבר, תיכתבי גם

למעלה