ממבה שחור - נסיוב נגד

נימרון

New member
ממבה שחור - נסיוב נגד

האם אפשר לקבל מידע על נסיוב נגד נחש הממבה השחור? איפה קונים? באיזה תנאים לשמור? איך משתמשים וכד'.האם משהו מכיר רופא המתמחה בעניין? תודה על העזרה.

Tomer Zvi

New member
אין לי מושג אם תמצא את מבוקשך בארץ

נסיוב לממבה שחורה יש בPADOVA שבאיטליה, אם תהיה מעונין בפרטים מדוייקים יותר אני אשמח לעזור

נימרון

New member
ממבה שחורה - נסיוב

חברים יקרים, תודה על ההענות. אשמח לכל בדל אינפורמציה. המידע חשוב לחבר'ה ששוהים בקבינדה אנגולה. ידוע להם, שהממבה השחורה מאפיין את האזור. הם היו רוצים לדעת היכן להשיג את הנסיוב במידת הצורך. אם אפשר לקשר אותנו למקום בפדובה איטליה מצויין או כל אינפו אחר. תודה ושבת שלום, בשם החבר'ה באפריקה, נימרון

erezss

New member
היי

שלום לחברה באפריקה למיטב ידיעתי בארץ לא קיים כזה ניסיוב אבל בארץ שהם נימצאים"אפריקה" יש מירכזים רפואים... שם המקום הכי טוב לברר איך ניתן להסיג ועם ביכלל..... בכל מיקרה תעשו חיים ושמרו אל עצמכם שם ארז

כמו שכתב לך ארז

נסיוב זה לא משהו שמשתמשים בו בשטח. זה משהו שרק רופא כחלק מטיפול בבית חולים יכול לתת. הם צריכים לברר מראש היכן המרכז הרפואי הטוב ביותר שישנו בקרבת מקום לאזור שבו הם מטיילים. באנגולה יש נחשים ארסיים נוספים ואני לא חושב שהממבה השחורה הוא כל כך בעייתי מבחינת מספר מקרי הכשה ביחס לביטיס מתנפח ועוד כמה חברים. טיפול בנסיוב מתחיל בכמה עשרות מאות דולרים למנה (תלוי בסוג הנחש ובחברה המייצרת וכו...) ויכול להיגמר באלפי דולרים, כי מנה אחת בדרך כלל לא תספיק והיו מקרים שהיה צריך כמה עשרות מנות (לא בהכרח בממבות אלה בהכשות נחשים באופן כללי). לא שמעתי על אף אחד שמטייל בעולם עם נסיוב בתיק. כמעט בכל מקום יש יותר ממין אחד של נחשים ארסיים.

למעלה