ממהה קרה לכם, קיבלתם שילשול

רוייקו

New member
ממהה קרה לכם, קיבלתם שילשול ../images/Emo8.gif

ים הודעות... תאמינו לי, זו גם הסיבה שאני חושש, לעיתים, לעשות פירסום לפורום שלנו (לתלות פליירים בבית חולים וכו´) מהחשש שמא נאבד פה את הידים והרגליים. אני אכנס לפה מאוחר יותר. וואו..

שלגיה**

New member
רוייייייקו יקר בוקר טופ ../images/Emo23.gif

קודם כל הפורום הוא מאד ענייני ובעל תכנים שראויים לפורום שעוסק בנושא קיצורי קיבה. אם יש מקום שבו אני נהנית להיות זה כאן-ממש תחושה טובה של
. ואתה יכול להיות גאה על כך כי אני ממש שמחה שהפורום
ברמה טובה ולא לוקה בהודעות חסרות חשיבות
ממשית חוצה מייסה מה שלומך ? עסוק אה?
יום טוב שלגיה

רוייקו

New member
שלגיה, יקירתי .. ערב טוב

או בוקר טוב... תלוי באיזה שעה של היום קוראים .. אצלי הכל בסדר, תודה. אני שמח הפורום מספק הרגשה טובה בנוסף למימשק שתפוז מאפשר. אפשר לקרוא פה סוף סוף מאמרים על הניתוחים השונים (למרות שהכנסת החומר עוד בחיתוליו.. יש לי עוד המון עבודה בעניין) מה צריך יותר מפורום כזה, אה ? עכשיו אנחנו צריכים איזה פגישה נחמדה בעתיד הקרוב - ואנחנו מסודרים. אה ? יש לך רעיון ??

../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif שרק לא תשתנו

לי. זה הפורום הכי כיף לשיטוט...... ממש עושה לי טוב על הנשמה גם כשקשה... רוייקו...וכל אחד אחר יש לך רעיון מה עושים כאשר מלחץ הארועים הביטחוניים ו/או פוליטיים ו/או פיגועיים ו/או כל בעיה אחרת אישית או לא הבטן צועקת.. "אני מקרקרת...אני רוצה אוכל..." מהרגע שהודיעו על ההתנקשות בגנדי.... זה מה שקורה לי ואני מנסה להעסיק את עצמי בכל דבר רק לא במטבח... אבל אני עוד לא יכולה לעלות לסטודיו כי אני מחכה למישהו.... אז...... תנו רעיונות בבקשה...... ו ולא לצמצם את האתר בבקשה הןא עושה טוב

שלגיה**

New member
תשתי המון אורית

תעשי לך נס קפה או תה בכוס גדולה עם קרקר ליד,אפשר למרוח פתית עם ריבה ללא סוכר (כפית אחת),זה ממש משקיט ויש תחושה גם של אכילת משהו מתוק.

../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

ה -
היה באמת טעים. את ה -
ו/או
ו/או
השארתי לאחרים ו ה צ ל ח ת י

רוייקו

New member
אורית, יש לי עיצה קטנה ...

מקווה שהיא תועיל במשהו .. אמרת שאת נוהגת לגשת לאכול בכל פעם שנוצר מצב לחץ ?? הכיני סיר מרק גדול (חשוב לא משמין !!!) ושתי ממנו בכל פעם שאת רעבה. אבל זה לא עסק. לתרגם כל מצב לחץ למצב שבו צריכים לאכול -בעייה. בעיה של כולנו, כמעט, השמנים .. אז אם כבר לאכול, אז לאכול משהו שלא משמין במיוחד.

ורד *

New member
היי רוייקו

מה קרה לך אתה רוצה שהפורום הזה יראה חלילה כמו ההוא ????

רוייקו

New member
לורד ונלי... בניגוד למקומות אחרים

- לפורומים אחרים, הכוונה, פה יש אוירה קצת אחרת. חשוב לשמור על ענייניות. לדבר הרבה על נושא הפורום, כך שנמצה את יעודו של הפורום, אבל לא רק: חשוב גם ליצור אוירה נעימה. אוירה של חבר´ה וירטואלית שנביא אותה בבוא העת לפגישה מעת לעת ובכלל, ליצור קבוצה מגובשת שתוכל לקבל גם חדשים, אולם, הבעתי את חששי מפני איבוד הידיים והרגליים במידה והפורום יהיה פעיל במיוחד, כפי שקורה במוסיקה שחורה, אירווזיון וכו וכו .. שם מתחלפים ביום 5-10 עמודים. בחיי. אתם לא תספיקו לשים הודעה והיא כבר עוברת לדף הבא. אז שלא אביע א חששי בגלוי ?? לגבי מה שנלי אמרה, אין לי מושג האם התכוונה להגיד שהינו מתים שהפורום פה יהיה כמו שם או ששם יהיה כמו פה ?! מה זה משנה בעצם ...

gal33

New member
לילך עזבי אותך שטויות, יותר חשוב

מה קורה איתך? איך את מרגישה??? מה שלומך? למה הוציאו לך את הטבעת? למה לא עשו לך משהו חלופי במקום?

gal33

New member
רוייקוש, בשבוע האחרון אני משתתפת

בפורום בעל 1345 חברים. ועוד באנגלית (מחיאות כפיים בבקשה!!!), אחלה אימון לשימור השפה! אבל נראה לי שאם אני רוצה להמשיך כדאי שאלמד לתקתק עיוור באנגלית. כל יום בין 4-5 עמודים מתחלפים ואכן קשה לעמוד בקצב, אבל לא נראה לי שזה מה שיקרה פה. אצלנו במדינה הכל בקטן יותר. אני בעד להזרים דם חדש, למרות שאני מאוד מאוד נהנית מאווירת "החדר האינטימי שלי"... אפשר לפנות למדורים פרסומיים באתרים באינטרנט, אפשר לקשר אותנו למלא מנועי חיפוש, אפשר לשלוח למדורים פרסומיים בעיתונים. גם לא כל המגיעים ישארו. כמו שאנו עוזרים פה אחד לשני, נוכל לעזור לעוד אחרים. הפורום הוא אחד הדברים היותר טובים שקרו לי בשנה האחרונה והמסריחה שהיתה לי, שאני מקווה מאוד שהגיעה לסיומה. גל

למעלה