ממה אנחנו מפחדים?

סוג ב

New member
ממה אנחנו מפחדים?

פנו אלי כמה אנשים בפרטי וגם כאן בפורום, על החלפת הפורום לקומונה סגורה או פורום עם הרשאות. ממה נובע הפחד? אמר לי מישהו, שיש אשכרה אנשים שמוציאים כסף על חיפוש אנשים טועים. שליחי רב או כד'.. ואני שואלת? זה לא להנות מההפקר? הרי אסור לחרדים אינטרנט ואם אברך זה או רב אחר ישוטטו על מנת למצוא את הסוררים והמורדים, אז הוא ייהנה בנתיים מגלישה באינטרנט, מגלישה בכל מיני פורומים כמו זה או כמו באתרים אחרים ושלא נדבר על פירסומות הנשים החשופות, שעוברות חופשי ברשת... אבל כמובן שזה מותר... זה בשביל למנוע מאנשים לחצות קווים, עמ"נ שאם יגלו מי עומד מאחורי הכינוי, יוכלו להרחיק אותו מבית הכנסת, או לסלק את ילדיו מבית הספר, או לפגוע בו או במשפחתו- במציאת שידוך הגון... אני באמת רוצה שלא תפחדו. אפאחד לא אמור לגלות מי עומד מאחורי ניק זה או כינוי אחר.. אני לא באמת חושבת שיש "רבנים" שיושבים בבית ומנסים לעלות מאיזה כתובת הגולש גלש. תשתדלו לפרט מינימום פרטים "מרשיעים" ושהרבנים והאגודות למיניהם, יאכלו לעצמם את השטריימל

לצערי צודקים מאוד אלה שפנו אלייך!

יש ציד מכשפות ברשת ע``י אלה שמנסים לצוד את הטרף,כן,הם חיות טרף ממש למרות שהם נקראים רבנים!גם אני מצטרף לקריאתך לכולם כאן הזהרו והשגיחו חזק שלא ליפול ברשתם!יחד נחזיק אחד לשני אצבעות וננצח את העולם האכזר ממנו באנו!ואגב,השטריימל לא ממש כשר,בפרט שהוא לא נראה לי כוכך טעים...

גנדרן

New member
תגיד אתה לא מגזים קצת?

בחייך אפשר לחשוב שטורקמדה מהאינקוויזיציה הספרדית בכבודו ובעצמו התגייר התחרד ועכשיו הוא רודף אחרייך?

לא!ממש לא!

אני לא מגזים,ואני יודע על מה אני מדבר!מי שלא נמצא איפה שאני לא יוכל להאמין!

סוג ב

New member
אני לא חושבת שאתה מגזים

אולי טיפה...
בתכלס' כל מי שפנה אלי בנושא, אומר מה שאתה אומר... בוקר מדהים

גנדרן

New member
יקירי מה יעשו לך ?

יקירי מה יעשו לך? ישרפו אותך בכיכר העיר? ימשכו רגלייך בזפת רותחת? יערפו את ראשך בגליוטינה? יעבירוך חודשי עינויים במרתפי השב"כ עד שתודה שאתה כופר? מה הם כבר אותם חרדים שרודפים אחרייך יעשו לך?

גנדרן, הציניות שלך מקורה בחוסר היכרות כנראה..

כל מי שחי בתוך הציבור החרדי יודע שמצד אחד לא מדובר בחששות שווא - אכן יש שאכן אין להם חיים ואחת מצורות הבילוי המועדפות עליהם היא לשוטט, לצ'וטט ולצטט כל מיני אנשים וכביכול "להציל נשמות תועות". אתה חרדי? אתה בעל משפחה? אתה מסוגל לחשוב על בעיות אחרות שאנשים גורמים (וגרמו פעמים רבות לאנשים רבים) שקשורות לשמם הטוב של אנשים שנפגע, להוצאה של ילדים ממוסדות חינוך, "לקלקל בשידוכים" ועוד אי אלו השלכות שפוגעות קצת אחרת מזפת רותחת :) אבל עדיין פוגעות.. אני עדיין מסכים שאין צורך בדרמטיזציה מוגזמת ומה שצריך זה אכן להזהר כפי שכתבה סוג ב' ולא להכנס לדלתיים סגורות וכדו'. מה גם שיש מן הסתם הרבה כאלה שהם קהל יעד מובהק של הפורום הזה אבל לא "ישקיעו" בהרשמה לפורום/קומונה סגורים... ודרך אגב, אני חדש פה, אז שלום לכולם וכו' וכו' :) שתהיה שבת מקסימה ונעימה לכולנו!

גנדרן

New member
||הנושא כשלעצמו הוא ציני

חרדים בעל כורחם, או כפי שאני מכנה זאת "חרדים בלי ביצים" אינם "אנוסים", נא לקרוא על תולדות האנוסים בספרש ופורטוגל, כדי להבין ששם היו תחת משטר טרור של האינקוויזציה ששרפה אנשים בכיכר העיר, ועינתה אותם בעינויים אכזריים עד מוות. וכי החרדים עושים מקצת מזה? מדובר באי נעימות או במעבר חד לחיים בתנאים קצת קשים,

אתה מפספס את הנקודה..

מה שניסיתי לומר לך זה שגם כשלא עושים לך ייסורי אינקויזיציה עדיין יש בעיות אחרות וקשיים אחרים בעולם... זה מה שאתה מכיר ומסוגל להבין? או ייסורי אינקויזיציה או חיים מאושרים? לא שמעת על עוד כמה מצבים באמצע?? בכל אופן, אני לא יודע לאיזה ציבור אתה משתייך, אבל אתפלא מאוד לשמוע שאתה חרדי כי אחרת היית מכיר בדיוק את התנהלות החברה ואת הנזקים שיכולים לגרום למי שמוציאים עליו שם רע. הערת אגב, בקשר למה שהגדרת "חרדים בלי ביצים" - זה בהחלט נושא לדיון בפני עצמו בפורום כזה אבל במקרים רבים הביצים שאתה מדבר עליהם הם סתם רושם מוטעה של אומץ ואמונה בדרך וכו' וכו' - בתכל'ס המצב הנוכחי של חיים כפולים הוא (עבור רבים) הבחירה הנוחה יותר מסיבות שונות של משפחה, סביבה וכו', גם פה אציין שאילו היית חרדי היית מבין זאת טוב יותר...

גנדרן

New member
לא אמרתי שזה קל

תעבור חביבי על מה שכתבתי, מצאת שכתבתי שזה קל?, גם לעזוב ארץ ולעלות לישראל זה לא קל, גם לעזוב עבודה מסודרת וכ"ו בשביל עניין כזה או אחר זה לא קל, אלפי גברים ונשים מתגרשים בארץ הזו, וזה קל? לשאלתך אמנם איני חרדי, אבל יש לי חברים טובים, חרדים אחד מהם מצוי בדילמה הזאת, כך שאני מכיר את העניין אבל אין צורך לעשות דרמה מזה.

shtip69

New member
נכון במאה אחוז

יש אכן קבוצה גם בארץ וגם בחו"ל (אני יודע משם), אנשים מושחתים ונוכלים, שמנסים למצוא אנשים שמתנהגים לא כמו שהם רוצים, ולשבור להם את החיים ולהוציאם מהכלל... אני לא יכול להאריך מדי... אבל אני יודע שהם עשו א"ז כבר כמה פעמים (ע"ע חסידישע סקס למיניהם בהייד פארק) לכמה וכמה אנשים [למשל גילו לנשותיהם מה הגברים עושים וכדו']

סוג ב

New member
יש להם בטח חלק בעולם הבא../images/Emo189.gif

מה חלק? כל העולם הבא שלהם. לא? יש הקונים עולמם בהחרבת עולמם של אחרים.... זה בטוח כתוב בתורה איפה שהו... רגע, אני הולכת לחפש ותכף אשוב..

למעלה