ממה אתם לא מרוצים מעצמכם?

• פותח הנושא שiס
  • פורסם בתאריך

שiס

New member
ממה אתם לא מרוצים מעצמכם? ../images/Emo40.gif

או בקיצור, איזה חלק הייתם משנים בעצמכם לו הייתם מקבלים ניתוח פלסטי/קוסמטי
שרשרו תשובות.. יומטוב :) חלי

קטרפי

New member
מהאף ../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

אבל בחיים לא הייתי עושה ניתוח פלסטי

שiס

New member
לי אמרו

שהאף שלי נראה מנותח אז אנילא צכה.. אולי הייתי מורידה שומנים.. או משהו.. או מוסיפה בשפתיים למעלה למרות שיש לי כבר..

MEIMIS

New member
או הא... יש הרבה דברים..

השלום לכולם :) הדבר הראשון שהייתי משנה בעצמי הוא הלסתות,אם מישהו יודע מה זה קלאס 3 אז זה מה שיש לי כתוצאה מתאונת אופניים הלסת התחתונה שלי התקדמה קצת קדימה. הדבר השני שהייתי משנה בעצמי, זה את האף שהוא ארוך עם בליטה כזאת(שכחתי איך קוראים לזה) והוא,גם נוטה טיפונת ימינה עקב אימונים מאסיביים בקרב מגע. דבר שלישי זה ה"שומנים" שיש לי, אני עכשיו חייל, וכשהייתי באזרחות הייתי שחיף רציני, אחרי שנה וחצי בצבא ביחידה קרבית,אנשים מתחילים להגיד לי ש"התבריינת וגדלו לך הכתפיים" אפילו איזה מישהי שלא ראיתי מלא זמן(מכרה שלי), אמרה לי "בואנ`ה אתה נראה טוב" זה גורם לך הרגשה מצויינת בנוגע לעצמך, אבל עדיין, אני מרגיש שבגלל כל האוכל עם השמן בצבא, נעלמו לי הריבועים בבטן שהיו תוצאה של האימונים בקרב מגע, החלו להעלם מאחורי שיכבה קטנה של שומן, למרות שעדיין מרגישים שהבטן חזקה מבפנים,אז קדימה, צריך לחזור לכושר חזרה! חוץ מזה תאהבו את עצמכם.. :) זה הכי חשוב :)

אני רק 2 דברים קטנים

מהאף שלי בפרופיל אני לא מרוצה אז מן מתיחונת קטנה ומילוי סיליקון טיפה מסביב. מהשאר אני מרוצה מאד מאד תודה לא-ל.

LuNa MaJnUnA

New member
הו עוד דבר. העיניים שלי. אבל זה לא

נראה לי פלסטי. יש לי בעיה בראיה שמונעת ממני לראות את עצמי בפרופיל.

LuNa MaJnUnA

New member
לא התכוונתי../images/Emo4.gif

פשוט אמרת משהו על הפרופיל של האף שלך אז נזכרתי...

KOOKI10

New member
איך אפשר לגדל שיניים חדשות??

את זה הם כבר לא יכולים לפתור!! (עדיין). לידיעתכם: לכריש צומחות כל הזמן שיניים חדשות! למה לא חשבו גם עלינו הבני אדם???

noooga

New member
הסרת מחזור..

כי ברגע זה ממש אני סובלת מכאבי בטן איומים
אבל ברור שיש דברים אחרים שברצוני לשנות.. רק שעכשיו הבטן הזאת הורגגתת אותי!!!!!

קודם כל אני חדשה כאן ../images/Emo13.gif

ודבר שני שרשור מגניב. הייתי משנה לדעתי... קודם כל בכף רגל שמאל יש לי אצבע אחת ששברתי פעם ולא שמו לי גבס אז היא נוטה לכיוון ההפוך וכזו עקומה, הייתי עושה ניתוח לתקן אותה. דבר שני הייתי עושה שאיבת שומן
מהירכיים והישבן. ו.. אם הסרת שיער נחשב, אז גם זה.

noooga

New member
מהצוואר שלי..

כלומר- החלק הזה שמקשר בין הסנטר לצוואר.. הוא די רפוי אצלי.. מתעבת את זה.

למעלה