ממה אתם מפחדים?

• פותח הנושא 53535
  • פורסם בתאריך
גם חילונים מפחדים ממסיונרים.

וזה מה שכל כך יפה אצל עם ישראל. יהודי רוצה להשאר יהודי ! גם אם הוא רחוק מקיום תורה ומצוות - עדיין הוא רוצה להשאר יהודי ! ולכן היהודי החילוני כמו הדתי, מתעב את המסיונרים למינהם שרוצים להעביר את בניו ובנותיו על דתם. חבל מאוד שקבוצה מטורפת וקיצונית של יהודים שאיבדו את הרצון שלהם להשאר יהודים, מטיפה ל"פתיחות" ו"פלורליזם" ומתן הכשר לכתות המסיון השונות. בכל אופן אין קבוצה זו מייצגת אף אחד מעם ישראל.

טיפוסית

New member
חילונים מפחדים ממסיונרים

כמעט כמו ממחזרים בתשובה. אבל יותר ממיסיונרים, כי מיסיונרים זה לא להשאר יהודי. אבל בחזרה בתשובה אתה נשאר יהודי

פלסטיק

New member
יש הרבה דתיים וחילונים שלא מפחדים

אני מכיר המון כאלה זה עניין של ביטחון עצמי הביטחון שלי בדרך שלי, הביטחון שלי בחינוך שהילדים מקבלים

איציקאש

New member
מפחדים להשתנות

כל בן אדם שמשייך את עצמו לקבוצה כלשהיא חייב להרגיש הזדהות איתה כמו גם בשאר האופי שלו הוא ירגיש טוב עם עצמו ולכן קשה לבן אדם פתאום לקום בבוקר ולומר טעיתי-רק אדם שיש לו חוש ביקורת עצמית מאוד מפותחת יכול לשנות ולו דבר אחד מאורחות חייו

קודם כל, אנא ממך, אל תכלילי.

מדוע מפחדים? כי רוב החילונים הצעירים חסרי הבנה בסיסית בנושא מסוג זה, לכן הם מעדיפים להתרחק משוטפי מוח מחב"תים למינהם, שעוסקים בנושא הזה המון זמן ועברו הדרכה. אני בעל מספיק ידע ולא מחפש להתחמק מויכוחים, להיפך, תמיד כשיש לי זמן אני נשאר לשיחה(זה מתחיל להימאס עלי, לדבר עם אנשים חסרי ידע בסיסי במדע שמנסים להוכיח לי דברים בצורה מדעית..), הטיעונים שבהם משתמשים המחב"תים הם לרוב שקריים\מוטעים, ומי מאתנו אוהב שקרנים?(אם מזדון או אם מחוסר ידיעה...).

למעלה