|ממה אתם עושים אם כל הקיפולים

ליהי ס

New member
|ממה אתם עושים אם כל הקיפולים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איפו אתם שמים את כל הקיפולים??? אני אישית עושה בעיקר צורות... ואין איפו לשים את הכל!!!!!!!!!

a r v i v l

New member
יש לי מדף זכוכית מיוחד

ביקשתי מאבי שיקנה לי מדף זכוכית שבו אני אשים את הקיפולים שלי, מאז אני שם כל קיפול שלי שם, ואף אחד לא נוגע בהם.

gaharoni

New member
מקום לאוריגמי

מקום זו באמת בעיה... אצלי כל הבית מלא. חלק בארונות תצוגה מיוחדים שבנינו, וחלק על מדפים. המצב היה גרוע יותר לפני שהכנסנו חתולה לחיינו. עכשיו חלק מהדגמים "ירדו למחתרת" ומאוחסנים בקופסאות מאימת ציפורניה. יש לי גם קופסה ענקית בעבודה, ממנה יכול כל אחד לקחת מתנות ככל שיחפוץ. ועוד לא דיברנו על איפה מאחסנים את כל הספרים, וכל הנייר...

bshuval

New member
אתה רוצה לגרום לנו לקנא?

הלוואי שהיו לי כל כך הרבה ספרים, מגזינים וניירות שרק הייתי צריך למצוא מקום כדי לאחסן אותם... (אני עובד על זה
) לגבי דגמים גמורים - אני בדרך כלל לא שומר אותם. אני בעיקר נותן למי שרוצה. אני נהנה בעיקר מהקיפול עצמו. אני מאד אוהב להסתכל על דגמים מוגמרים, לכן אני שומר את החביבים עלי (בעיקר דברים גיאומטריים). למשל, אני מסוגל להסתכל שעות על הפרח המחומש של פיליפ שן! אבל אין לי מקום מסודר לשמור עליהם. בדרך כלל בגלל הרוח הדגמים נופלים לי מהשולחן...

gilg1

New member
תוכנית החלוקה

מכיוון שהאופציות הינן או קופסאות או שקיות גדולות, אני מעדיף להציג אותם לראווה בעבודה והראשון שמתלהב לוקח או שנותן לאשתי שתציג אצלה בעבודה. עדיף 100 תערוכות שכולם רואים מאשר אחת שאף אחד לא רואה

למעלה