ממה התפתח הקוף?

arnolddlonra

New member
לשלב הקודם בהתפחות שלו, או

איפה הקופים היו בעידן הדינוזאורים? אם היו... ובכלל הייתי רוצה לדעת כמה שיותר על מקור האדם, בעקרון

Levos

New member
ההתפתחות לא מתקדמת בשלבים

לפחות לא בשלים גדולים כמו מקוף לאדם אלא בהדרגתיות. אבל אם אתה רוצה לראות את ההתפתחות דרך כמה נקודות אז קופי האדם (שימפנזות, גורילות) התפתחו מקופים אשר בתורם התפתחו ממשהו דמוי למורים. הקודמים שלהם היו משהו בסגנון מכרסמים. יונקים קדומים אלו בעלי השילייה התפתחו מיונקים חסרי שיליה ויונקי ביב לפניהם.

התיאוריה עוד לא הושלמה

לוסי האתיופית היא בת כ-4 מיליון שנה (הדינוזאורים בני 65). לפני זמן לא רב גילו שני פרטים, אשר לטענת החוקרים מהווים שלב מסויים לפני לוסי (מה שמוכיח אגב, לפי טענת החוקרים, שההומו סאפיינס, הוא כנראה מין שונה מ"קודמיו" (ארקטוס, הביליס וכו'), זאת כיוון שהתפתחותו או התפתחותם אינו מאותו יצור (בשני השלדים שגולו, חיבור עמה"ש לגולגולת מצוי באחוריה ולא בתחתיתה, מה שמעיד על "קוף" שלא התהלך זקוף). בעבר "חלפתי" עפ"נ סכמה יפה המסבירה את הטענה (חשוב לציין- טענה!!!), המפרידה את התפתחות הספייאנס (אנו) משאר מיני האדם הקדמון. לצערי איני יודע כיצד למצוא אותה ברשת. אגב בחגים האחרונים בארץ דווקא נתקלתי בלא מעט הומו ארקטוס דבילוס מרגיזוטוס, ולטענת רבים, המין מתקיים יפה בנישה הישראלית!

דוסטו

New member
מה זה התפתח

אלוהים ברא אותו. במה שנראה לאלהים מקצה שיפורים הוא ברא את בן-האדם. ןעד היום הוא בוכה שלא נעצר בשימפנזה.

אמרת אמרת...

אלוהים הוא הרי התשובה להכל, ובזה מסתיים הויכוח. אני רק לא מבין את הפאשלה המוזרה הזו של להמציא קרציות ופרעושים, ושכל כך חם בקיץ, ואני גם לא כ"כ מבין כל מיני הוראות מוזרות כמו לא לאכול חזיר (זה די טעים, ואין איתו הרי שום בעיה) אופס, מה ברח לו? רגע של שטות? אה כן, נסתרות דרכי האל. הללויה... אגב אני גם לא מבין למה הוא ברא כ"כ מעט יהודים. הוא הרי כל יכול לא? אז למה הוא לא ברא יותר? ולמה כל הערבים פה מסביב? ובכלל למה ישראל? מלאוי הרבה יותר יפה...

למעלה