ממה עשוי נתניהו

שמלת תחרה1

Well-known member
הגישו לו מכתב מחטוף שאישתו וילדיו נרצחו בידי החמאס, החנאס הצליח לרצוח אזרחים מסיבה פשוטה ראש הממשלה היה בטוח שאין סכנה מצד החמאס.
נתניהו הוסיף חטא על פשע, לא רק שלא שמר על אזרחי המדינה, לא הועיל לקבל את המכתב לידיו.

בסיום הנאום, טרופר ניגש לנתניהו וביקש למסור לו את המכתב - אלא שראש הממשלה התעלם, והמשיך בשיחה שניהל עם השר שלמה קרעי וסגנית השר שרן השכל.
המכתב, בכל מקרה, הונח על השולחן לפניו.

Harrington

Well-known member
מנהל
הגישו לו מכתב מחטוף שאישתו וילדיו נרצחו בידי החמאס, החנאס הצליח לרצוח אזרחים מסיבה פשוטה ראש הממשלה היה בטוח שאין סכנה מצד החמאס.
נתניהו הוסיף חטא על פשע, לא רק שלא שמר על אזרחי המדינה, לא הועיל לקבל את המכתב לידיו.

בסיום הנאום, טרופר ניגש לנתניהו וביקש למסור לו את המכתב - אלא שראש הממשלה התעלם, והמשיך בשיחה שניהל עם השר שלמה קרעי וסגנית השר שרן השכל.
המלצה ידידותית, באמת מעומק הלב, במקום לקרוא מה ליינט מדווחים על אירוע, צפי בו בעצמך, במו עינייך, למדי מה באמת קרה בו, ועל סמך זה וזה בלבד תגבשי עמדה (ובמידה ותמצאי לנכון תפרסמי פוסט ותעלי שרשור מיוחד).

אני למשל קראתי את מה שגם את תיארת לפני כמה שעות. לא ידעתי במה דברים אמורים בדיוק ומאחר ולא הייתה לי דרך זריזה לוודא את נכונות הנטען, המשכתי הלאה בחיים ולא התייחסתי. כעת בזכותך זכיתי לראות סרטון מהאירוע. מה שאני רואה זה את ראש הממשלה שנמצא באמצע שיחה עם שני אנשים, כאשר חה"כ טרופר נדחף מבלי להמתין בנימוס (אלמנטרי גם כשלא מדובר בראש ממשלה) ודוחף לו את המכתב. עוד ראיתי את ראש הממשלה מקבל את המכתב, לא מגיב לטרופר אבל לא מסרב לקבלו ולא בטיח.

אז עם כל הכבוד (ואין כבוד) לליינט, לטרופר, ולטענות שראש הממשלה אחראי לפעולות החמאס, פרסום פייק ניוז זה לא משהו להתגאות בו. גם לא אם זה נורא משרת אג'נדה שרוצים לקדם. רק אומר.

פולגאר

Well-known member

ממה עשוי נתניהו​

ממה שצריך להיות עשוי מנהיג

בצדק, לא מגישים מכתב על במה, אלא בצד ומי שרוצה להיות פרובוקטיבי, לא צריכים להשתתף במשחק שלו עם כל הצער שבאובדנו.

למעלה