שכחתי את המתכון...צלי כתף וירקות - בקדירה אחת
צלי כתף וירקות - ארוחה בקדירה אחת 1 נתח נאה של צלי כתף מס' 5 5 תפו"א 5 גזרים סלסלת פטריות שמפניון טריות 4 גבעולי סלרי חרדל דיז'ון טימין שיני שום קלופות 4 בצלים בינוניים מלח, פלפל שחור ליצור בעזרת סכין חד "כיסים" קטנטנים ובהם לנעוץ שיני שום. למשוח את נתח הבשר בחרדל ועלי טימין... ולהעביר למס' שעות למקרר. לקלוף את הירקות ולחתוך לחתיכות בינוניות. לקחת סיר רחב וגבוה וליצוק מעט שמן זית, לטגן קלות לסגירה את הנתח ולהוציא מהסיר. לסיר להעביר את הבצל ולטגן קלות אז להוסיף אל השום ולטגן מספר דקות. להוסיף את שאר הירקות לתבל במלח ופלפל שחור ועל הירקות להניח את נתח הבשר. לכסות היטב את הסיר ברדיד אלומיניום... ולהעביר לתנור בחום גבוה למשך 3-4 שעות ו"לשכוח".... לבדוק מדי פעם (אולי יש צורך להוריד את הטפרטורה לסירוגין). כשהבשר רך ונימוח להוציא מהתנור, להשהות כ- 20 דקות, להוציא את הירקות לכלי הגשה לפרוס הבשר, להניח על הירקות ולהגיש. בהשראת מתכון שקראתי ב"פרה פרה"