ממוחו הקודח של..

tairon

New member
ממוחו הקודח של..

היה זה יום קיץ ובאותו יום היה שרב כבד מאותם ימים שאין אוויר ואתה נושם בקושי וכל הליכה ולו הקצרה ביותר הופכת אותך לארטיק נמס אז ככה שכבתי לי בביתי עם כמה שפחות בגדים עלי מזגן דולק בפול טיים ולפתע הטלפון מצלצל על הקו חבר טוב שלי שהחליט על יום הברזה מעבודה היה לו רעיון שנסע לים להנפש..שתי דקות על השעון לקח לי להחליט ועוד לפני הספקתי להגיד ג`ק מה שמו אותו חבר כבר היה אצלי שנינו נוסעים במכונית..יש שיר כזה אבל שנינו נסענו ברכב הכיוון היה לים והחבר שלי בעודו נוהג מספר לי בהתלהבות על חוף שלא הרבה יודעים עליו ובחוף ההוא... בגד ים זה לא משהו מוכר הסתכלתי עליו ושאלתי אותו מה ההתלהבות אחרי הכל לא נראה שם משהו שלא ידענו אותו קודם אבל הוא היה כל כך נלהב שלא שם לב לדבריי הגענו לאיזה מין דרך עפר נכנסנו לתוכה חבר לי לחץ על דוושת הגז ההתלהבות להגיע למקום כמה שיותר מהר ושם בדרך העפר התברברנו לנו שעה כי הוא לא מצא את הירידה לחוף סיפרו לו על ירידה שמובילה אותך ישירות לחוף אז לפתע ראה איזה שהיא ירידה ולפני שהספקתי להתריע שהירידה הזו נראית לי חשודה ואפילו פלילית האוטו כבר היה באמצע הירידה שכל כולו שקוע.... 4 גלגלים שקועים עמוק עמוק בחול להזכיר לכם שזה היה יום שרב יום קיץ השמש באמצע השמים והדבר היחידי שנשאר אחרי 15 דק` ערום בגלל החום היה אותו חבר שלי

למעלה