ספוווילרר-למי שראה ולא הבין!!!!
לנארד הוא זה שבעצם "הרג" את אשתו!!. הסרט עצמו מתחיל מהסוף, ומלווה באירועים שונים שתוך כדי צפייה בסרט אנחנו רואים כיצד החלו האירועים!!! מהסוף להתחלה!!! סמי-זה אדם אמיתי שלנארד פגש במסגרת העבודה שלו, כחוקר ביטוח!!! לסמי הייתה בעיה-שאין לו יכולות זיכרון מעל ל 2דקות!!! מה שכן לנארד לקח את מה שקרה לסמי ובתת מודע שלו השוואה את מה שקרה לו למה שקרה לסמי-מבולבלים??? אישתו של לנארד הייתה חולה סכרת,בעקבות התאונה ואובדן הזיכרון-אשתו של לני הייתה צריכה להזכיר ללני בכול פעם שצריך להזריק לה אינסולין, הבעיה שאישתו לא עמדה בכאב, לראות את לני לא זוכר כלום פשוט אדם ריק, ופה מתחיל כביכול ההתאבדות שלה!!, צריכה גדולה של אינסולין מעל הדרוש יכולה לגרום למוות, לני שהתפקיד שלו היה להזריק לה את האינסלוין, הזריק לאשתו פעם אחת, כעבור מספר דקות, לאחר שלני שכח הכול אישתו ביקשה ממנו להזריק שוב-(להרוג את עצמה) ולני שלא זוכר כלום עושה את זה -כטפוס התנהגותי רגיל!!! אם שמתם לב לסרט אין סוף, הרי לני שוב לא זוכר כלום, והכול מתחיל מהתחלה!! עכשיו דוד היה החבר של נטלי-(הם היו מעורבים בעניין של סמים) אני לא נכנס לזה עכשיו! טדי הוא השוטר שידע הכול כבר מההתחלה!!, פשוט הוא נתן ללני לבצע חקירה משלו כי הוא ידע שזה יעשה לו טוב "למצוא כביככול את הרוצחים של אישתו" אבל טדי גם ניצל אותו לצורך של כסף, סמים. ראיתי את הסרט מזמן-אז יכול להיות שאני טועה במקצת או ששכחתי כמה פרטים!! אהבתי את הקטע כאשר לני רץ והוא שואל את עצמו למה אני רץ, אולי אני רודף אחר הבחור הזה!!!