ממוצע בגרויות

JulieKo

New member
ממוצע בגרויות

שלום, כולם אומרים שעל מנת להתקבל לרפואה לא חשוב המקצועות שמרחיבים אלה הציונים שמקבלים. אני מתכוונת ללמוד 5 יחידות מתמטיקה, אנגלית, כימיה טכנולוגית וביוטכנולוגיה(29 יחידות לימוד בסה''כ). וכדי שהממוצע שלי יהיה 110.52(מה שהגדרתם, יחד עם פסיכומטרי 750 כ"סיכוי סביר" להתקבל לרפואה) אצתרך לקבל בכל מקצוע מעל 95! וכפי שהבנתי(מה"שאלות נפוצות") זה עדיין לא יבטיח את קבלתי. אני מאוד מבקשת, מכל אותם שאנשים שכבר התקבלו ללימודי רפואה, לכתוב פה את ממוצע הבגרות ואת הפסיכומטרי שלהם, כדי שאני אוכל לדעת מהן הדרישות האמיתיות. בתודה מראש, יוליה

morancho1

New member
היי

110.3 , 763 - אבל אל דאגה- הייתי הרבה מעל הסכם ברוב האוניברסיטאות.. בכל מקרה- לקחת מורחבים לא קלים- תלמדי קשה השנה- ותחסכי לך את כל השיפורים אחר כך. בהצלחה!

יעלד12

New member
110.5, 727

אבל לי היה יחסית סכם נמוך, שלחו לי זימונים רק לת"א ולב"ש. מורחבים- מאוד מאוד מומלץ בהסטוריה. ממש קל וכמעט אין השקעה. בהצלחה! יעל

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

כמו שכתוב בשאלות הנפוצות, ציונים גבוהים הם רק חלק מדרישות הקבלה לרפואה, ולכן גם ציונים מאוד גבוהים לא מבטיחים קבלה ב100%, אלא נותנים רק סיכוי סביר. בעיקרון אפשר להתקבל עם ציונים נמוכים יותר מאלה שכתובים בשאלות הנפוצות, אבל כדי שזה יקרה, צריך ציון מאוד גבוה במיונים, מה שלא קל להשיג. לכן כדאי להגיע למיונים עם ממוצע בגרות ופסיכומטרי כמה שיותר גבוהים.

kontsy

New member
בבקשה:

773, 109.32 התקבלתי בת"א ובב"ש (אחרי המתנה ממושכת אחרי הראיונות) לא נרשמתי למקומות אחרים. בהצלחה! הסיכוי לאור הציונים משתנה מאונ' ולאונ'. למשל בב"ש ברגע שעוברים את הסף ומגיעים לראיונות לא אכפת להם איזה ציונים יש לך ואילו בטכניון הציונים הם 70% מהשכלול.

kontsy

New member
ועוד משהו

לא חייבים להוציא מעל 95 בהכל. מומלץ אבל לא חובה, למשל במקצועות החובה אם מוצאים קצת פחות זה לא סוף העולם הכי חשוב זה המורחבים כי הם אלו שנותנים את רב המשקל.

היי

יש לך פסיכומטרי מטורף!!!11 אני חייבת לשאול כמה שאלות- 1. אתה דובר אנגלית כשפת אם? 2. כמה פסיכומטרים עשית? 3. האם לקחת קורס לכולם? 4. באיזה גיל עשית את הפסיכומטרי? 5. כמה זמן בערך למדת לפסיכומטרי (אם אתה זוכר- כמה חודשים ובערך כמה שעות ביום/שבוע) מצטערת על כל השאלות.. התחלתי ללמוד לפסיכומטרי של דצמבר.. ואני מפחדת שזה קצת מאוחר מידי בשבילי.. תודה, ענבר

kontsy

New member
תודה ואני בת ../images/Emo13.gif

1. אני דוברת אנגלית ברמת שפת אם אבל אין לי מושג איך ולמה. מגיל יחסית צעיר קראתי, כתבתי וראיתי טלוויזיה וסרטים באנגלית (עידוד של אמא) עד שזה נתקע. 2. שניים, הראשון היה 716 3. את הראשון עשיתי בקורס תיכון של אנקורי. את השני עשיתי בקורס של יואל גבע שאני מאוד ממליצה אליו. 4. 18, 22 5. למדתי משהו כמו חודשיים שלושה, כמה זמן שארכו הקורסים. בפסיכו השני עבדתי במשרה חלקית תוך כדי כך שיצא ב4 ימים שבשבוע למדתי מקסימום שעתיים וביום החופשי שלי ובסופ"ש למדתי כמה שעות טובות כל יום. רב המאמץ השקעתי במילים ובעברית כי זה היה החלק הפחות טוב שלי. מתמטיקה יצא לי טוב כי זה היה בדיוק אחרי ששיפרתי בגרות במתמטיקה והייתה לי חשיבה כמותית טרייה בראש. נראה לי שעד דצמבר אם את משקיעה כמו שצריך (לא מחפפת אם המילון של העברית, קוראת באנגלית, עושה מלא תרגילים...) יש לך מספיק זמן. המון בהצלחה! מירי

סדר, עוברת ניסויים במעבדות "מאיר"

חחח סתם.. אני עדין בניתוחים וכאלו.. כל פעם הרואים שלי והקפריזות שלהם! ודיי נשבר לי מהמורפיום שדוחפים לי בהרדמה כל ניתוח ואני לא יוצאת מההזיות!!! וגיליתי שאני יכולה לראות גם עם תחבושות על היניים!נשבעת לך זה הקטע הכי הזוי שהיה לי בחיים:) טוב לפחות כרגעע יש לי תרוץ טוב להתחפף מבצפר כמה שיותר וללמוד בצורה הרבה יותר יעילה לבד בבית לבגרויות ולפסיכו... מה איתך?

nitzan111

New member
אני בסדר.. לומדת...

שיהיה בהצלחה!!! ואני מקווה שתרגישי (ותראי) טוב, ובלי עוד ניתוחים. אין כמו מורפיום אחרי ניתוח! הבעיה היא שאחרי יום זה מתחיל לגרד בטירוף בכל הגוף. הזיות?
דרך אגב,למה דווקא ב"מאיר"? זה חרא של בית חולים... (בדר"כ...)

מורפיום זה רע!

לגבי למה מאיר?1. אני פרסונל שם (כיאלו אמא)2. אני מטופלת שם כבר מגיל 5 בעיניים ולכן כל הרופאי העיניים שם כבר בקיאים ומכירים את המקרה ולכן יותר נוח בקונסוליות)3. לא יודעת בכלליות על טיבו של מאיר אבל אותי ניתח הרופא המטפל שהוא זה שהציע את הניתוח שאני חושבת שהוא טוב אבל, יש לי פגיעת אמון איתו אבל הבעיה שלי לא קלה.את הניתוח השני עשה לי מנהל המחלקה שהוא פרופסור והוא הבסט בארץ לעיניין.ומורפיום זה רע!ולגבי הגירוד- כבר באותו יום גרדתי את עצמי כמעט למוות עכשיו שאני בלי כיסוי עיניים אני רואה את התוצאות והצלקות החדשות לא מחמיאות!אבל גם ההזיות שלו נוראיות. וגם כשהזריקו לי אותו פיזית אז שניה אח"כ התחילו לי כאבים מטורפים בכתף של היד עם הברנולה ואח"כ הם עברו לשרירים ברגלים ופשוט צעקתי בחדר ניתוח עד שהזריקו לי את החומר הנוסף שהרדים אותי.ככה שלניתוח בעין השנייה ללא ספק אני אומרת לא מוריום!!!ותודה על כל האיחולים, לא יודעת.. הייתי אופטימית, עכשיו פחות אבל זה בטח יחזור..

אותה הודעה רק יותר מאורגן!

לגבי למה מאיר? 1. אני פרסונל שם (כיאלו אמא) 2. אני מטופלת שם כבר מגיל 5 בעיניים ולכן כל הרופאי העיניים שם כבר בקיאים ומכירים את המקרה ולכן יותר נוח בקונסוליות) 3. לא יודעת בכלליות על טיבו של מאיר אבל אותי ניתח הרופא המטפל שהוא זה שהציע את הניתוח שאני חושבת שהוא טוב אבל, יש לי פגיעת אמון איתו אבל הבעיה שלי לא קלה. את הניתוח השני עשה לי מנהל המחלקה שהוא פרופסור והוא הבסט בארץ לעיניין. ומורפיום זה רע! ולגבי הגירוד- כבר באותו יום גרדתי את עצמי כמעט למוות עכשיו שאני בלי כיסוי עיניים אני רואה את התוצאות והצלקות החדשות לא מחמיאות! אבל גם ההזיות שלו נוראיות. וגם כשהזריקו לי אותו פיזית אז שניה אח"כ התחילו לי כאבים מטורפים בכתף של היד עם הברנולה ואח"כ הם עברו לשרירים ברגלים ופשוט צעקתי בחדר ניתוח עד שהזריקו לי את החומר הנוסף שהרדים אותי. ככה שלניתוח בעין השנייה ללא ספק אני אומרת לא מוריום!!! ותודה על כל האיחולים, לא יודעת.. הייתי אופטימית, עכשיו פחות אבל זה בטח יחזור..

nitzan111

New member
מורפיום../images/Emo99.gif

גם אני מגרדת את עצמי למוות. אבל זה עדיף מלמות מכאבים... אני מתחננת שיזריקו לי אותו ישירות לוריד, ולא דרך דבר כזה שלוחצים כשצריך (כמו באפידורל...) הזיות לא היו לי בכלל. אין לי שום מושג... בפעם הקודמת ניהלתי דיונים עם הרופאה בטיפול נמרץ על לימודי רפואה, והחלפתי איתה אימיילים. לא זכורות לי הזיות. הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו, זה שכמה שניות לפני שהרדימו אותי בחדר ניתוח... (אני תמיד מבקשת שירדימו אותי ממש הכי מאוחר שאפשר...אחרי שקושרים ומחברים לכל האלקטרודות... והמנתח נכנס) התחלתי לשמוע צפצופים כאלה ממש חזקים באוזניים, מן סירנות. אבל אין סיכוי שזה מהמורפיום, לא נראה לי שיתנו מורפיום לפני שכואב בכלל.

תודה רבה:)

השנה טובה שלך עשתה לי חיוך:) (עולה חדש רוסיה) גם לך שתהיה שנה נפלאה ובהצלחה עם הלימודים והכל..

למעלה