ממוצע יומי

ממוצע יומי

במסגרת הסטטיסטיקה המפוארת המוצגת בעמוד ניהול הבלוג, יש המון פרמטרים המציגים את כמות הנכנסים אל הבלוג. אולם חסר לי שם פרט שנראה לי חשוב והוא הממוצע היומי. והרי השאלות: 1. האם אני היחיד שחושב שזהו נתון מעניין שאשמח לדעת אותו? 2. האם יש אפשרות להעלות נתון שכזה בממשק הקיים? תודה על היענותכם :) אדיר

אני מציע דבר אחר

שיהיה פירוט בסטטיסטיקות לגבי המדינה שממנה הגולש הגיע, ומידע על מערכת ההפעלה והדפדפן.

goldy

New member
בשביל מה?

נתונים אלו שימושיים ל
בלבד.

wranger

New member
נו, אתה יודע שיש לו חלונות7 בלוקסמבורג. אז?

ראיתי שהדבר הזה קיים בפלטפורמות בלוגים אחרות, ואני לא מבין את התועלת שבזה.

Bezalel P

New member
שידרוג הסטטיסטיקות

כל ההצעות שהועלו כאן הן טובות ואני בטוח שהנתונים האלה יעניינו בלוגרים רבים. אבל את מערכת הסטטיסטיקות הקיימת אין אפשרות לשנות, ונצטרך לחכות לעליית הבלוגיה החדשה שתביא איתה גם סטטיסטיקה חדשה.

Bezalel P

New member
צפי

יש לי תחושה שכל תשובה שאני לא אתן לשאלה שלך תעורר צחוק בקרב חברי הפורום
הבלוגיה החדשה נבנית בקצב. אני מאוד מקווה שתוכלו להכיר אותה בקרוב, אבל לאור ניסיון העבר אני מעדיף שלא להציב תאריך יעד ספציפי. אני רק מזכיר שלא מדובר בשדרוג או שיפור של המערכת הקיימת, אלא בבנייה של מערכת בלוגים חדשה לחלוטין (מה שנקרא ביידיש from scratch), ולכן העבודה עליה כל כך מורכבת וממושכת.

Bezalel P

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק בשביל זה אנחנו צריכים את השעון שסופר אחורה.

seymore butts

New member
אפשר לחשב לבד

תחלק את כמות הכניסות בחודש האחרון ב-30 בשביל ממוצע יומי בחודש האחרון, או את כל הכניסות מיום פתיחת הבלוג במספר הימים שחלפו מאז. הרבה יותר מעניין לקבל נתונים אחרים, כמו שמות המנויים במסרים וכתובות ה-IP מהן נכנסים הגולשים.

dedi1602

New member
הצעה אחרת

מדוע לא ניתן לבחור בצורה שונה את מספר העמוד של הבלוג? הכוונה היא אם אני נכנס לבלוג שפעם ראשונה אני קורא שם ואני רוצה להתחיל מהרשומה הראשונה אני צריך להתחיל לדפדף כל 4 עמודים עד הרשומה הראשונה המצב טוב ברגע שאין הרבה עמודים אך מה עושים עם בלוג המכיל מעל 100 עמודים? מדוע אין אפשרות לבחור מספר עמודים לדילוג? אפשרות לבחור להציג רשומה מהראשונה עד האחרונה או להיפך? אפשרות לבחור בין הרשומה עם הכי מעט תגובות להכי הרבה או להיפך? אפשרות לבחור ברשימה הניצפת ביותר להכי מעט ולהיפך? ראיתי שיש אפשרות כזאת באתרים אחרים (לא דווקא בעניין בלוגים)

Bezalel P

New member
הצעות

את מספר העמוד ניתן כרגע לשנות באופן ידני בתוך הקישור שמופיע בדפדפן בזמן הדפדוף. לגבי השאלות האחרות: המבנה המקובל של בלוג בכל מערכות הבלוגים שאני מכיר הוא סידור של הרשומות מהסוף להתחלה, תחת ההנחה שבדרך כלל הקוראים מעוניינים לראות את העדכון האחרון ולא את ההיסטוריה העתיקה. האפשרות לסדר את הרשומות לפי המאפיינים שאתה מציע תהייה קיימת עבור בעל הבלוג במסך הניהול שלו, אבל (בשלב זה לפחות) לא עבור גולשים שצופים בו.

dedi1602

New member
מצטער לא ראיתי היכן יש את האפשרות הזאת

אמרת שאפשר לדפדף בצורה ידנית אבל היכן עושים זאת? בדקתי מספר בלוגים ולא מצאתי אפשרות כזאת. גם מאיפה אני יכול לנחש כמה עמודים יש אם אני לא יודע? סה"כ אני דיי חדש בעולם זה ולפעמים אני מוצא בלוג שמסקרן אותי ואני מעוניין לקרוא בו מהתחלה (שריטה שלי. מודה) אבל אני מעוניין לקרוא מהתחלה ולא מהסוף לחזור להתחלה אז אני חושב שיכולה להיות אפשרות שתיתן לי לבחור איך אני רוצה לראות את הבלוג האם מהתחלה לסוף או מהסוף להתחלה (כמובן לא בתור בחירה ראשית) כאשר נכנסים שיופיע כמו עכשיו אבל אחר כך שתינתן לי אפשרות כקורא לבחור איך אני רוצה לראות בלוג. אם תרצה אני ישלח לך דוגמא לדבר כזה (למרות שאני מאמין שאתה מכיר כאלה מקומות) במסר

Bezalel P

New member
הכוונה שאפשר לשנות את הלינק של העמוד

כלומר אם אתה נמצא בעמוד 20, למחוק את המספר 20 שמופיע בלינק ולכתוב במקומו נניח 30... אפשר גם להשתמש במנוע החיפוש של תפוז כדי למצוא את הרשומות הראשונות לפי תאריך (בתחתית כל בלוג כתוב מתי הוא נפתח). אשמח לדוגמה, מכיוון שאני לא מכיר מערות בלוגים שמאפשרות את מה שאתה מבקש.

למעלה