ממוצע נמוך באוניברסיטה

• פותח הנושא y8y8
  • פורסם בתאריך

y8y8

New member
ממוצע נמוך באוניברסיטה

תגידו לי בבקשה שזה לא משנה אם הממוצע הסופי שלי בתואר יהיה קצת פחות מ- 80..
כל עוד אני לא מתכוונת לעשות תואר שני. זה לא מפריע לי מהבחינה הזו.
רק תגידו לי שהמראיינים\ המעסיקים לא כל כך מסתכלים על זה..
בבקשה.

זה פשוט יותר מידי להתמודד איתו..הכל ביחד.

Lady Stark

New member
כל מה שאת רוצה לדעת הוא נכון

מעסיקים לא מסתכלים על ממוצע בתואר. הם אפילו לא מבקשים לראות אותו. כל עוד יש לך תעודה יש לך את מה שרצית, מלבד מקצועות כמו רפואה ומשפטים, בהם ציונים עוזרים לקבל התמחויות ועבודות.
אם את לא רוצה לעשות תואר שני אז ממוצע 80 הוא ממש בסדר והוא בכלל לא נמוך.
הכל בסדר

y8y8

New member
תודה מותק :)

עזרת לי קצת בתחושה הרעה. אבל יש לי אפילו טיפה פחות מ 80 .. בעעעע כמו שאמרתי

Lady Stark

New member
גם מתחת ל 80

זה ממש לא ממוצע רע. אל תשכחי שאת מתמודדת עם הרבה קשיים בלימודים, יותר מהממוצע.
כשאנחנו עסוקים בלשרוד התפוקה יורדת, אין הרבה לעשות לגבי זה. אבל זה לא אומר דבר על היכולות שלך, מתוקה. רק שאת מתמודדת בלשלב בין דיכאון וסטרס של לימודים.
שולחת חיבוק.

היי48

New member

לדעתי הלא מקצועית בעליל ליידי צודקת, ישנם מקצועות ספורים בלבד שבהם הממוצע חשוב מעבר לעניין הקבלה לתואר שני. וממה שאני יודעת במקצועות של מדעי החברה+הרוח כמעט ולא מבקשים לראות אותו בראיונות עבודה. במקצועות כמו הנדסה קצת יותר, אבל גם שם ישנם דברים שיכולים לפצות על זה כמו ניסיון תעסוקתי, ניסיון צבאי, רושם אישי מהמרואיין וכמובן למי שיש-פרוטקציה. ובין כה וכה גם במקצועות ההנדסה-ממוצע 80 זה לגמרי בסדר, ככה שאין מה לדאוג.

אגב, למי שטוב ב networking-המלצה ששמעתי פעם ממישהו שמבין בתחום היא שעדיף לצאת ולהכיר אנשים רלוונטים לתחום שבו רוצים לעסוק מאשר להשיג עוד כמה נקודות ספורות בתואר, שכמו שכבר אמרנו קודם הן מלכתחילה לא כל כך משמעותיות ברוב המקרים אם לא רוצים ללכת לתואר שני (כל מה שאחרי הפסיק במשפט הזה זאת כבר תוספת שלי ולא מתוך מה שאותו אדם אמר). אני משערת שלא מדובר על מצב שבו כמה הנקודות הספורות הנ"ל הן מה שיעשו את ההבדל בין ציון עובר לציון נכשל, אבל מעל לציון מסוים זה כנראה כבר פחות משמעותי בחלק מהמקצועות כאשר לא רוצים להמשיך לתואר שני.

ככה שמצבך בסדר גמור

בהצלחה ומזל טוב על סיום התואר!

לא נראה לי

שאכפת למראיינים באיזה ציון עברת. העיקר זה התואר.

והיי, תהיי גאה שהגעת למעמד של קבלת התואר, מה זה משנה הציון? מה גם שהוא לא כל כך נמוך!

אני בת 38 ורק עכשיו מתחילה לחשוב על לימודים גבוהים... אז לך יש בהחלט במה להתגאות ולהיות שמחה!

מילקי110

New member
וואו עתיד ורוד

איך אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה , סליחה YAYA אני לא מבינה בתארים

אבל זה ממש מעודד עתיד ורוד , שכתבת שאת בת 38 ורק התחלת לחשוב על לימודים גבוהים

אני בת 37 ( ולא מגלה את הגיל לאף אחד ) ואני עצמי לא יודעת עדיין מה אני רוצה בכלל , אני ממש שמחה שמצאתי אתכם את הפורום הזה

אני כל הזמן בתחושה שעד שאין תואר איזו תעודה אז אתה כלום , ואני לא מתכוונת אליכם זה פשוט הרקע שממנו אני באה , של אנשים מוצלחים מאד מאד ( מאד מאד )

אז אני שמחה לגלות שיש אנשים נוספים שגם לוקח להם זמן לדעת מה הם רוצים.

* וכל הכבוד לך YAYA , אכן זו גאווה לקבל תואר , כל הכבוד לך , כיף לך ,

ואכן אני מסכימה זה לא ציון נמוך .יישר כוח יקירה .

מיצי2013

New member
הם לא מסתכלים

בטח לא במדעי החבר'ה.
במה חשבת לעסוק?
יש הרבה משרות שהתואר הוא רק כרטיס כניסה אליהן ולא חשוב במה הוא, כמו משרות אדמיניסטרציה או עבודה במשאבי אנוש, יש גם משרות בתחום החינוך שאת יכולה לעסוק בהן. יש אופציות.

למעלה