ממורמרת

sigalit117

New member
ממורמרת

שלום לכולם אני רוצה שתקראו את הכתבה ואם תוכלו לייעץ לי מה לעשות או להגיב סתם עבדתי במקום עבודה חנות פרטית במשך 10 שנים היינו חברים הבוסים שלי ואני מאוד קרובים ארוחות ביחד יציאות ביחד הכל נחמד ויש לציין שהייתי עובדת מאוד נאמנה וחרוצה וממש מעולה זה לדברי הבוסים שלי עד שגיליתי שאחרי 10 שנים מגיע לי 22 ימי חופשה בשנה והבוס שלי החליט שלא מגיע לי 22 יום אלא רק 12 יום ושאלתי אותו למה זה? ענה שזה מה שהוא יכול לתת לי אז אמרתי לו אם לא תיתן לי את החופשה שמגיע לי אז אני עוזבת את העבודה הודעתי לו חודש מראש שיסדר לי את החופש והוא לא עשה כלום הגיע יום הדין וההיתי צריכה לעזוב כי הרי אמרתי שאני עוזבת יש לציין שהוא אמר לי שיתן לי פיצויים אבל הכסף כאן הוא לא העיקר אחרי שעזבתי הוא אמר שניפגע ממני שעזבתי תגידו הוא נורמלי? הוא לקח ממני כל שנה 10 ימים חופש על חשבוני אני לא צריכה להיפגע? שהוא לא היה נאמן לי כמו שאני הייתי לו? תגידו לי אתם זו לא חוצפה מצידו? אני ממש כועסת שזה אפילו לא מזיז לו כאילו הייתי זרה לו בבקשה תגידו לי מה דעתכם

מן הסתם, יש פה ניגוד אינטרסים

בינך לבין הבוס. אני לא ממש מבינה בחוקים שקשורים לחופשות בעבודה, אבל ממה שכתבת, נתת לו אולטימטום ואת מתכוונת לעזוב. האם התחלת לחפש עבודה חדשה? כדאי שה"עונש" שלך לא יהפוך לגול עצמי.

sigalit117

New member
בגידה ככה אני מרגישה

אני יודעת את החוקים של העובד אבל הקטע המרגיז כאן איך הוא יכול לעשות דבר כזה? אני מרגישה פגוע שרימו אותי לא שנה לא שנתיים אותו אלה 10 שנים אחרי שהוא מבקש ממני להיות נאמנה לעסק שלו מרוב שאני בהלם התגובה הרצויה שאני באמת רוצה להגיב לא יוצאת לי מהפה כי כזאת אני קודם מנסה בדרכי נועם אני לא מבינה למה הוא לא רוצה לתת לי מכתב פיטורין גם ככה הוא משלם לי פיצויים ואני גם חותמת לו שאני לא תובעת אסי להבין?ותו אז מה הבעיה שלו? אני רוצה ללכת לחתום אבטלה ואני לא יכולה בגללו מה הקטע שלו אולי את תנסי להבין

למעלה