ממושקפים\ות, או לא ?

ממושקפים\ות, או לא ?

אתם\ן מעדיפים\ות בחורים\בחורות ממושקפים\ות, או לא ממושקפים\ות ? אני באופן אישי דווקא אוהב את המראה הממושקף.. באנשים מסויימים כמובן, יש כאלו שזה ממש לא מתאים להם. זה מכניס מראה קצת משכיל\אינטיליגנטי. דרך אגב, כל זה נובע מזה שקניתי משקפיים
אני לא הולך להשתמש בהם מידי יום, אבל בגלל שאני מתחיל ללמוד נהיגה, איי מאסט האב איט.

הצילצול

New member
../images/Emo22.gifזה ממש לא משנה... אבל

כמו שאמרתם תלוי למי זה מתאים ותלויי למי לא

../images/Emo45.gif

מסכימה אתכם......תלוי בבחור/ה....... לי אין בעיה עם גברים ממושקפים....לפעמים זה אפילו עושה לי את זה!

free soul

New member
אני לא ממש מעריצה ממושקפים..

הם תמיד יהיו מרובעים בשבילי
... אבל, כל אחד וטעם שלו..

apl

New member
האממ כמו כול אביזר אופנתי

גם אופנת משקפיים משתנה מאחד לאחד,לכן זה תלוי על מי הן מונחות ובכלל-מראה כללי של הבנאדם... לי ספציפית המשקפיים גורמות להיראות יותר מתוחכמת וחכמה(
)..אבל אני לא יוצאת איתן מהבית\מהכיתה\מכונית..למרות שהן בלי מסגרת בכלל..

HyPeR SoNiC

New member
למי איכפת?

זה באמת לא משנה לי.... יש בנות שזה דווקא יפה להם.... ומי שלא רוצה להיות עם משקפיים - יכולה תמיד לשים עדשות.... וממילא כשאני מנשק אותה, אם זה מפריע לי, אני בסופו של דבר מוריד לה את המשקפיים...

חחחח חמוד ../images/Emo13.gif

לי יש משקפיים... המממ לדעתי משקפיים זה מאוד מבגר וגם חתיכי לגבר... אבל לא תמיד... יש כאלה שזה חנאג'י עליהם...

Outlast

New member
האמת?

ממושקפים עושים לי את זה. בד"כ. מובן שתלוי בבנאדם, אבל כבר מצאתי את עצמי מס' פעמים מנסה לשכנע מרכיבי עדשות למיניהם להפציע לפחות מדי פעם עם משקפיים, איזה חמודים!

לא ממושקפם!

ועכשיו הסבר: בתור אחת כזאת אני יודעת כמה זה מעיק! שאחרי הנשיקה של החיים שלי אני צריכה לנקות ת'משקפיים או כל הזמן להוריד אותם (או שרק אני מוגבלת ולא מצליחה להסתדר איתם?
)

../images/Emo45.gif

גם אני בתור אחת כזאת
זה בעיה להיתנשק עם מישהו שגם לו יש משקפיים... ואת לא היחידה שלא מצליחה להסתדר איתם

rudnikd

New member
יש ויש..

יש בנות שמשקפיים פשוט עושת להן את זה ואלה שלא תמיד אפשר לעבור לאדשות...

../images/Emo15.gif לדעתי זה לא ממש משנה.

אפילו שבדרך כלל אני מעדיפה אנשים עם משקפיים^^.

למעלה