ממוש היחידה

נוי3

New member
ממוש היחידה../images/Emo24.gif

הכנתי את העוף בפטריות ושום, שפירסמת פה בפורום, לא מזמן, ויצא נהדר!!! אני לא אוכלת בשר אבל בני הבית ליקקו את האצבעות, אז נתתי את המרשם גם לאמי והיא אמרה שיצא נפלא!!! אז שילחי, בבקשה, עוד מרשמים... תודה-תודה-תודה שיהיה לך יום מקסים וחג חנוכה שמח!!

נוי, בוקר נהדר../images/Emo42.gif

עוד מתכונים יגיעו בהמשך, אבל אני לא אחראית לקילוגרמים המיותרים

נוי3

New member
אשמח לקבל - תודה!!

יש לך איזה מרשם מעולה לעוגה טובה??? אני צריכה דחוף!!! ונמאס לי כבר מכל העוגות הרגילות שאני מכינה..

עוגות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

העוגות הכי טובות שלי נמצאות בקונדיטוריה הקרובה לביתי, ושם גם הן נשארות. אצלנו בבית העוגה הכי טובה בסוף מוצאת עצמה, אחר כבוד, מושלכת לפח. מצטערת

תרשמי נוי , עוגה במימו ידיי../images/Emo8.gif

המיצרכים הדרושים : 1 ארנק (מכיל :מזומן, צי´ק, כרטיס אשראי) 1. צרור יפה של מפתחות 1 רכב או כלי תחבורה אחר (אוטובוס, מונית) או נעלי ספורט. ואופן ההכנה: נסיעה או ריצה קלה אל המאפיה, קונדטוריה הקרובה. בתיאבון !! (אופציה נוספת ועתיקת יומין - אתר טעמים בפורום תפוז)

מתכון מנצח לספינג´ - אחרון ודי../images/Emo8.gif

ספינג´: 1 ק"ג קמח 1 כף מלח 50 ג"ר שמרים 2 כפות סוכר 1 כף של ערק 1 ביצה ומים כמה שיכנס בכדי שיהיה דליל ולא מוצק. ללוש היטב את כל החומרים יחד, לשים מעל שכבה דקה של שמן ולכסות בניילון. לתת תפיחה ארוכה של שעה וחצי וללוש שוב ולתת תפיחה נוספת של שעתיים בערך. (סך זמן התפיחות כ 4 שעות) ככל שלשים יותר כך תהיה התפיחה טובה יותר. בתום כל זאת יש ללוש ולהוציא חתיכות יפות וחלולות ולטגם בשמן עמוק וחם (לא רותח) ולהפוך בזמן הזהבה. בתיאבון!

היי סיגליתי../images/Emo15.gif

הדפסתי את המתכון שלך, נראה אם יהיה לי כוח גם לעשות אותם. מאיפה בדיוק נראה לך שאני אביא ערק

נו, באמת../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

איך לא חשבתי על זה. זה אומר שתצטרכי להגיע למרכז על מנת לחסל את הבקבוק

את תחכי יפה חמודה ../images/Emo70.gif

בינתיים לא תקבלי שום ערק מכאן
גם לא
ולא
. תיזהרי של נמעך לך
בשביל תרגול ותזכורת..... תצטרכי לחכות קצת
ושוב זה מזכיר לי ...שולה של עקיבא נתנה לי בחודש חמישי צינצנת של סחוג. כן. זה שהיא מכינה בעצמה ואין כמוהו בעולם. הסחוג של שולה הוא אלוהי... כל בוקר כשהתעוררתי, לפני הקפה, פתחתי את המקרר כדי להריח את הסחוג הזה. להריח ולהתעלף מעונג. כל בוקר. אני כמעט מתעלפת רק מלהיזכר בזה. התאפקתי כל ההריון! כמו גדולה. וכשהיה כבר מותר, אני חושבת שגמרתי אותו ביומיים. אז תתאפקי מהערק. ותחכי בסבלנות.... אנחנו עוד נעשה קוקטייל גדול ביחד.

כפרות, אני ואלכוהול לא הולך ביחד../images/Emo5.gif

רק מלדרוך על פקק בטעות אני נשכבת מסטולית. וזה מזכיר לי: בנערותי עבדתי במלון והחלפתי את הברמן לכמה שעות של אחה"צ. כשרציתי להוריד בקבוק של וויסקי מהמדף כולו התרסק על הרצפה וסחב איתו עוד כמה בקבוקים טובים של שתיה חריפה. אני מהפחד מיהרתי לנקות את השברים אבל כל האדים בנתיים עלו לי לתוך המוח ומיותר לציין שאחרי שעה הייתי מעולפת במיטה בבית ועד השעה 14:00 בצהריים למחרת. אז כך שבאמת בדבר הזה אני בורה לגמרי.

הגנובה

New member
סיגלי אני מתה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני שהספקתי לקרוא מה כתבת - כתבתי סיפור על ביקור במרתפי הברנדי של היקב... תקראי אותו - איזה קטעים
חשבתי שרק אני כזאת

כפרות, אני ואלכוהול לא הולך ביחד../images/Emo5.gif

רק מלדרוך על פקק בטעות אני נשכבת מסטולית. וזה מזכיר לי: בנערותי עבדתי במלון והחלפתי את הברמן לכמה שעות של אחה"צ. כשרציתי להוריד בקבוק של וויסקי מהמדף כולו התרסק על הרצפה וסחב איתו עוד כמה בקבוקים טובים של שתיה חריפה. אני מהפחד מיהרתי לנקות את השברים אבל כל האדים בנתיים עלו לי לתוך המוח ומיותר לציין שאחרי שעה הייתי מעולפת במיטה בבית ועד השעה 14:00 בצהריים למחרת. אז כך שבאמת בדבר הזה אני בורה לגמרי.

היי ../images/Emo70.gif שלא תקראי לחברה שלי...

בורה
חוץ מזה, רואים שרק מלדבר על אלכוהול כבר יוצאת לך כל הודעה פעמיים. הכל קישקושים
שני שלוקים של בירה "מסדרים" אותי ליומיים, זו בערך הקיבולת שלי. יותר משניים ואני מדברת שפות זרות.......

כפרות, עם בירה אני מדברת

עברית ושטויות. אני חושבת שאז הייתי הברמנית היחידה בעולם שלא שותה. אבל כשנפגש כולנו אני מבטיחה לנסות אבל..... על אחריותיכן בלבד!

אורא

New member
אני מוכנה לשתות רק שתי לגימות

של יין לבן
יותר מזה ואתן תצטרכו לגרד אותי מהרצפה עם שפכטל

ואני מוכנה לשתות את השאריות

שתשאירו. אצלי כשפותחים בקבוק יין לא נשארת בו אפילו טיפה לעניים

וואוו,אוואי,וואה כמה שתייניות התגלו

פה היום
אור הלכה עלינו
נראה לי שבמפגש יפנו אותו עם ניידות משטרה
מה זה פה