תצ´או - טיול נעים
מ ממוש היחידה New member 3/12/02 #17 סיג, אם את רוצה להרוג אותי תני לי לאכול שומר ולהריח ערק אני כל מה שיש לו טעם וריח של אניס לא נוגעת גנובי, עכשיו באמת נגמרו לך סימני הקריאה
סיג, אם את רוצה להרוג אותי תני לי לאכול שומר ולהריח ערק אני כל מה שיש לו טעם וריח של אניס לא נוגעת גנובי, עכשיו באמת נגמרו לך סימני הקריאה
ר ריפלקטור New member 3/12/02 #19 ../images/Emo88.gif מה קרה ממוש ../images/Emo122.gif עם כל האלכוהול שדפקנו כאן מהבוקר, כשנביא לך ערק, את כבר לא תזהי את הריח. יהיה שמח
../images/Emo88.gif מה קרה ממוש ../images/Emo122.gif עם כל האלכוהול שדפקנו כאן מהבוקר, כשנביא לך ערק, את כבר לא תזהי את הריח. יהיה שמח
מ ממוש היחידה New member 3/12/02 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif D D D D D D רק כדי להמחיש לך כמה צחקתי.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif D D D D D D רק כדי להמחיש לך כמה צחקתי.
ס סיגליהיא New member 3/12/02 #21 ../images/Emo12.gifלא ממי אני אפילו ביין לא נוגעת (מסטולית טיבעית ) אבל השומר מאבד מריחו בזמן הבישול ונשאר הטעם של הירק נטו, ובאחריות מלאה ממש חוויה מענגת לאכול אותו. גנובית נעלמה לי וצעקתי לה למייל . כנראה עסוקה היום (כאילו שאנחנו לא , נשב בחושך כמו פולניות טובות ונחכה לה )
../images/Emo12.gifלא ממי אני אפילו ביין לא נוגעת (מסטולית טיבעית ) אבל השומר מאבד מריחו בזמן הבישול ונשאר הטעם של הירק נטו, ובאחריות מלאה ממש חוויה מענגת לאכול אותו. גנובית נעלמה לי וצעקתי לה למייל . כנראה עסוקה היום (כאילו שאנחנו לא , נשב בחושך כמו פולניות טובות ונחכה לה )
ה הגנובה New member 3/12/02 #127 לא פתחתי את המייל עדיין.... באמת התפלאתי למה המחשב כל הזמן צועק ... תיכף אכנס למייל...
ה הגנובה New member 3/12/02 #125 לא נכון ולא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
לא נכון ולא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ס סיגליהיא New member 3/12/02 #40 תרגע ../images/Emo70.gif(זה קליה../images/Emo8.gif) ראית איזו ערסית ואיזה חנון שמו בפירסומת עציון לא להתרגש אנחנו משתעשעות עד שיבוא איזה משברון פיגועון של חמות. בנתיים נראה שקט כי כל החמותיות חנוקות מהספוגניות.
תרגע ../images/Emo70.gif(זה קליה../images/Emo8.gif) ראית איזו ערסית ואיזה חנון שמו בפירסומת עציון לא להתרגש אנחנו משתעשעות עד שיבוא איזה משברון פיגועון של חמות. בנתיים נראה שקט כי כל החמותיות חנוקות מהספוגניות.
ע עציון New member 3/12/02 #41 ממש הרגשתי רע שאין לי מה לתרום הדבר היחידי שאני עושה- יין מרימונים. סופר ליקר. אבל, היום, איזה מצב רוח טוב לכולם!! האוכל. כן האוכל. זה מה עושה לאדם מצב רוח...
ממש הרגשתי רע שאין לי מה לתרום הדבר היחידי שאני עושה- יין מרימונים. סופר ליקר. אבל, היום, איזה מצב רוח טוב לכולם!! האוכל. כן האוכל. זה מה עושה לאדם מצב רוח...
מ מנופ New member 3/12/02 #47 לי יש מצב רוח טוב היום כי... סיגלי, בעלי בא לבקר אותך היום זה בסדר תשלחי איתו ספינג´ בישבילי שיהיה המשך יום טוב לכולן הסתיימה לה משמרת ראשונה ביי
לי יש מצב רוח טוב היום כי... סיגלי, בעלי בא לבקר אותך היום זה בסדר תשלחי איתו ספינג´ בישבילי שיהיה המשך יום טוב לכולן הסתיימה לה משמרת ראשונה ביי
ה הגנובה New member 3/12/02 #133 עציון../images/Emo124.gif - במקום דרוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עוד מעט הסיוט ייגמר.... תשתה מים... תירגע.... תנשום אויר.... עוד מעט תישמע צפירת הרגעה
עציון../images/Emo124.gif - במקום דרוך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עוד מעט הסיוט ייגמר.... תשתה מים... תירגע.... תנשום אויר.... עוד מעט תישמע צפירת הרגעה
ה הגנובה New member 3/12/02 #139 מה מה../images/Emo35.gif מה לא מובן .... או שנרגיע אותו או שהוא ילך... הגבר היחיד שאפשר לסמוך עליו ... מעדיפה להרגיע
מה מה../images/Emo35.gif מה לא מובן .... או שנרגיע אותו או שהוא ילך... הגבר היחיד שאפשר לסמוך עליו ... מעדיפה להרגיע