ממוש

omizu

New member
ממוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

יש לי יום
זקוקה לבדיחה טובה דחוף תודה תודה

אומיזו, במיוחד עבורך!!!!!!

זוג צעיר, מרוקאי ופולניה התחתן. בליל הכלולות, הבעל מושיט לאשתו את המכנסיים שלו ואומר לה: "תלבשי את זה". האישה לובשת את המכנסיים שגדולים עליה פי שתים ואומרת לבעלה: "אני לא יכולה ללבוש את המכנסיים שלך". הבעל: "יפה, תמיד תזכרי מי לובש את המכנסיים בבית". האישה מורידה את התחתונים ואומרת לבעלה: "תמדוד רגע!" הבעל צוחק ואומר לה שזה קטן עליו. האישה מבקשת: "תמדוד בכל זאת", הבעל מנסה וזה בקושי מגיע לו עד הברכיים ואז הוא אומר לאשתו: "אני לא יכול להיכנס לתחתונים שלך", האישה: "ככה זה יישאר עד שתשנה את הגישה שלך".

הגנובה

New member
אומיזו... גם ממני - מכל הלב../images/Emo70.gif

לשון נופל על לשון שאלה: באיזו שפה עראפת לא שולט? תשובה: בשפה התחתונה. שאלה: אם פרס הוא שמאל, אז מה שרון? תשובה: אקסטרה לארג´. שאלה: איזה צבע יודע לנבוח? תשובה: צהבהב! שני דגים דגים איש דג אחד אומר לשני: "יופי, בוא נעשה ממנו גפילטע איש." שאלה: איך אומרים מדריך גלישה בשלג ברוסית? תשובה: מדריכסקי. שאלה: איך קוראים למקומון של עזה? תשובה: מה בפת"ח. שאלה: מה עושות אתיופיות ביום כיפור? תשובה: צמות. איש אחד הולך ברחוב ורואה שוטר על עץ. שואל אותו האיש: "מה אתה עושה שם על העץ?" עונה לו השוטר: "אני בענף התנועה". השלם את החסר: - אתמול נסעתי על אופ... - נסעתי לירוש... - לבשתי מכנ... - סבתא גרבה לי גר... - אחד כפול אחד זה... -נפלתם בפח: אחד כפול אחד זה אחד לא שתיים!!! איש אחד הולך עם חוט לסופר פארם ושואל את המוכרת: "סליחה, יש לכם אולי קרם לחות?" שאלה: מדוע בנו את בי"ח רמב"ם ליד הים? תשובה: כדי שהחולים ישכבו על החולות. שאלה: איזה בנק הכי גרוע היום? תשובה: בנק המועלים. שאלה: כיצד דוד לוי מבשל עוף בתנור? תשובה: מכניס את העוף ומסובב את הכפתור ל"אוף". שאלה: איזה יום בשנה הסניליים שונאים? תשובה: יום הזיכרון. שאלה: מהי דלת עם ידית אחת? תשובה: טרומפל דור. שאלה: מה עושה יגאל שילון בחדר כושר? תשובה: מתיחות. שאלה: מה משותף לסוודר, לחם ורבין? תשובה: כיכר לחם וכיכר רבין. ומה עם הסוודר? סוודר לובשים כי קר. איש אחד נכנס לאוטובוס ושואל את הנהג: "האוטובוס הזה ישיר"? עונה לו הנהג: "תשלם והוא גם ירקוד." שאלה: מה הדרך הכי גרועה להתחיל עם בחורה? תשובה: "תגידי לי, את מפרדס חנה??? לא??? אז מאיזה פרדס אני מכיר אותך?" שאלה: באיזה כלי נגינה מנגן כורדי? תשובה: כורדיון.

הגנובה

New member
בתור אחת שמתקדמת בצעדי ענק

לגיל 39.... ממש לא אכפת לי לחזור קצת אחורה

למעלה