ממחר חודש עד ליום הולדת 17 שלי עזרו לי:(

ממחר חודש עד ליום הולדת 17 שלי עזרו לי:(

ממחר זה יהיה עוד חודש ליום הולדת 17 שלי וואוו:) אולי תעזרו לי בנושא היום הולדת בבקשה? איך אפשר לגרום למישהו לעשות לי הפתעה? אולי לאמר לידידה שלי לבוא אליי ואז להשאיר תמסן ואיסי פתוחים ולשים לה רשימת דף עם טלפונים ליד המחשב ואז לדבר איתה על היום הולדת וכל זה ולהזכיר לה כל הזמן ואז ללכת לאכול או לעשות משהוא שיקח המון זמן כמו לדבר בפאלפון XD ואז אולי היא תשלח הודעה לכל המשתמשים במסן ואיסי ותיקח תדף טלפונים ותתקשר לכולם ותזמין אותם? ועם לא אוכל לחכות שיארגנו לי ואצטרך לארגן לבד אז איפה כדאי לי לעשות? בית? בואלינג? עשיתי כבר מועדונים לא רוצה מסעדה ?< ואיך לעשות תיום הולדת? כמה להזמין? אירגנתם פעם מסיבת הפתעה למישהו?------אהההמ אריאלה את בטוח יכולה לעזור לי בזה אירגנו לכם מסיבת הפתעה? חגגתם כבר 17 והיה אחלה? אוף אני רוצה כל כך לעשות אחלה יום הולדת השנה כי באמת עכשיו יש לי הרבה יותר חברים משנה שעברה באמת! בבקשה עזרו לי:( !!!!!!!!!!!!HELP ME!!!!!!!!!!!!

CuteRic

New member
אתה לא יכול לגרום לעשות לך מסיבת הפתעה.

אל תילחץ, ותראה מה אמא שלך תעשה.

עומרי,כתבתי לך כבר....במסר....

אם תתייחס לכל הקטע הזה בצורה כל כך אובססיבית, אתה תתאכזב. כגודל הציפיה, כן גודל האכזבה, אתה יודע... שלח לי את מס' הפון של החברה שלך ואני אארגן את זה, אבל תמיד קח בחשבון שלא ממש חייבים לך כלום. אז בבקשה, אל תפתח ציפיות ותחשוב שעל זה קם ונופל כל העולם. כמה שאני הייתי ילדה מקובלת ואהובה, לא תמיד זכרו לעשות לי מסיבת הפתעה ואתה יודע מה? בכלל לא הזיז לי... כשאתה מלא מבפנים, אתה לא מחכה ומצפה שרק הצד השני יתן, יזום, יעשה, כי על הפאטה, כמו שאומרים. אתה כעת כל כך עסוק בדברים חיוביים, יום הולדת הוא דבר זניח. הכי חשוב שההורים שלך והאחים שלך יזכרו. חברים זה דבר שבא והולך... אל תשכח. היום הם מתים עליך ומחר לא זוכרים את שמך, לכן תרד מהלחץ. אני יודעת שנורא חשוב להיות אהוב, אבל בחייך... קצת פרופורציות. אתה כבר כמה חודשים חושב וחולם על זה, ונגיד ולא ישתפו פעולה החבר'ה בדיוק ברמה שלה אתה מצפה, אז תתחרפן ותכנס לדיכאון? לא !!!!! תמשיך הלאה, נכון? כי כאלו הם החיים. איפה שאתה לא מצפה, אתה מופתע, ואיפה שאתה מתכנן וחופר ומנג'ס, שם אתה הכי הרבה נופל ומתאכזב. תן לחיים להוביל אותך למקומות קסומים, כי בתכלס זה בדיוק מה שמעצב לך את האישיות ושום דבר אחר לא..... אתה היום עושה כל כך הרבה למען עצמך, תהנה מזה ולא מברכת יום הולדת מזוייפת [אולי] מאיזה פלוץ שלא שם עליך ביום-יום וכדי לאכול פרוסת עוגה , הסכים להזיז את התחת שלו ולבוא למסיבה.... אני מקווה שאתה מבין למה אני בדיוק מתכוונת.... יש מלא אנשים שהם זבלים, כל אחד יודע את זה. אתה לא יכול להכריח אנשים לבוא ולשמח אותך, לאהוב אותך ולחשוב שאתה הכי תותח בעולם. את זהמרוויחים ביושר, ומה זה יושר? תהיה אתה מקסים [כמו שאתה היום, ואתה באמת מתוק], תהיה אתה בסדר, חבר טוב, גנוב, ומפרגן ותראה שלאט-לאט אחרים יגלו אותך ויבואו לבד, כי טוב להיות במחיצתך, אבל להיות לחצן רק יבריח את כולם ממך. אמרתי לך... כתוב לי את הפרטים ואני אעזור לך מאחורי הקלעים, אבל לך על הכל בפרופורציות נכונות. בלי ציפיות מוגזמות ובלי אכזבות מיותצרות. צא מנקודת הנחה שלהכריח אתה לא יכול, אתה יכול להוביל את הסוס לשוקת, אבל לא להכריח אותו לשתות. מובן? אני אעזור לך בהכל, כי אני אוהבת אותך ומאמינה שאתה נשמה טהורה וילד מקסים, אבל..... בלי ציפיות מוגזמות כפרה. שיוווו... איזו חפרנית אני, כמה מדברת... יא וואראדי !!!!

צודקת ארי ואהבתי תרעיון

אנסה לגרום למישהו להתקשר לידידה ולבקש ממה לארגן לי משהו זה גם טוב לא? ובסדר אני יכול גם לארגן לבד מסיבה מגניבה לא? ואז יותר להית עם החברים ואלי הם יותר יתייחסו אלי:) העיקר שאני דואג לעצמי:) ייאייי ומזל טוב לך לאה על החוקיות במעלית ובישיבה קדימה אף פעם לא ידעתי על הישיבה מקדימה ומעילת ב4 לא אמרו לי :( לא משנה:) אוהבתכם משפחת פורום גילת

כפרה עליך, אני שמחה שהבנת.

ברור שאתה יכול וצריך לדאוג לעצמך. לא סתם נאמר:"אם אין אני לי...אף אחד לי"... רק אתה יודע הכי טוב מה נכון לך. שחק אותה נשמה, סומכת עליך. כולנו פה אוהבים אותך. משפחה, זאת משפחה.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחח לך עוד חודש לי יש עוד 10

ימים (10.6) יומולדת 14 D: (משמע אני אהיה חוקית במעליות
)

לאהל'ה מאמי,אנחנו נחגוג לך כאן, כמו שנחגוג

לעומרי ולכל אחד ששייך למשפחה שלנו. אמרתי שמשפחה זה הכי חשוב. ואנחנו הרי משפחה אחת גדולה.... אני מה-זה מתרגשת שתההיי חוקית במעלית....שיוווו...על זה תקבלי ממני עוגה מיוחדת, עם סוכריות עדשים שיסמלו את הכפתורים במעלית... אחלה, אה?... כפרעליייייך !!!!!!!!!!!!!!! אבל פוס, רגע... מה עם לשבת קדימה במכונית??? שכחת, אה?... עדי שלי גמרה לי את החיים עד שהגיעה לגיל 14 [כולה שבועיים אחורה....] ויכלה לשבת קדימה... אני מבקשת, מעכשיו לדרוש בפה מלא את הזכויות שלך, אה?....

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif חחחח ... את יודעת מה את מזכירה לי?

בשנה שנתיים האחרונות שאני יושבת מקדימה רק בנסיעות קצרות האחים שלי היו מזה כועסים ומתחילים להתעצבן כי "זה חוצפה, היא עדיין לא בת 14 והיא יושבת מקדימה" [דא: הם גם עשו לי את זה יום לפני היום הולדת ה-14 שלי] ועכשיו שאני בת 14 הם אומרים "זה לא פייר, מאיפה את יודעת שאפשר לשבת מקדימה בגיל 14?????אסור לך אסור לך.." והם יותר מתעצבנים ממקודם.. חחחחח....

אחים, זה דבר מעצבן...אבל כשתגדלו הם יהיו

החברים הכי טובים שלכם... אני רבתי מכות רצח עם האחיות שלי והיום אני לא נושמת בלעדיהן.... הכי כיף בעולם זה אחים, אבל אחרי שגודלים...

אני מתה על האח שלי

הוא אחי מתוק בעולם פעם היינו רבים מכות רצח עכשיו לא התבגרנו

1mayush

New member
עם אחים שלי זה הדדי ../images/Emo6.gif

הם 2 גדולים ממני, הם מעצבנים אותי וגם אני אותם אז אנחנו מסתדרים טוב יחסית חחח

Nofar1607

New member
לא הבנתי מה הפתעה בזה..? חחחח

אתה יכול להזמין לבד חברים, להזמין סרט לקנות אוכל זה כל הכייף.. :] לחכות שיעשו לך מסיבת הפתעה זה סתם מבאס.. תחשוב על זה שאם אף אחד לא יחשוב על זה? אתה עוד יותר תתבאס ממה שכל כך הרבה זמן חיכית לו... עדיף להקדים את המאוחר ולארגן לך משהו נחמד וכייפי עם חברים :] שיחות ארוכות לאור הירח גם כייף.. נופר :)

למעלה