ממחר יהיה לי אינטרנט בבית...

ממחר יהיה לי אינטרנט בבית...

ואז אני אהיה יותר בעניינים! כרגע אני בביקור מולדת בטבעון אבל מחר על הבוקר אני "חוזרת" לתל אביב לחכות לטכנאי שיחבר אותי לאינטרנט ואליכם יקיריי! ועד אז היו שלום וכרגיל אני זמינה בנייד לשרותכם תמיד!

glitter8

New member
ההודעה היתה ממני(ענבל)

פשוט אני אצל חברה ושכחתי להחליף שם משתמש... אבל ברור לכם שזו אני..!!!

handlessman

New member
זה המשתמש של חגית... חגית???

זאת שהייתה איתנו מתישהו באיזו שיחה במסן?

H I L A M A

New member
בשעה טובה ...

ענבלי, אם אני מבינה נכון אז העובדה שאת מתחברת לאינטרנט מעידה על כך שהמזגן עובד...

glitter8

New member
צדקת

המזגן עובד!! ואני כותבת היישר מחדרי הקט אשר בתל אביב!!! כן כן!! יש לי אינטרנט! איזה כיף לי!! כולם מוזמנים לשרשר ולברך ואגב ביום ראשון יש לי יומולדת וכולם מוזמנים להרמת כוסית!! נשיקות! ענבלי

alti26

New member
../images/Emo65.gifהיי עינבלי

מאחל לך שנים מקסימות מאושרות.שיזרום מזלך רק לצד הטוב ושהשנה הבאה עלייך לטובה תהיה מוצלחת מתמיד.היות ובתאריך יומהולדתך אהיה רחוק מהאינטרנט ,אז שולח לך ברכותיי אכשו בתקווה שלא תגידי שהקטע הזה מועתק .כמו כן מאחל לכן הנאה מירבית במצדה לדאבוני ולצערי הרב עד מאוד לא אוכל להיות נוכח .אשמח לרשמים תמונות וסיקור ברמה רק כמו שאתן מסוגלות לתת .יש משהי שמאוד יקרה לי בפורום שבתה אמרה שתנסה להסריט את ההופעה מקווה שתצליח .אוהב את כולכן בלי ציניות מאחל לך מעבר קל לעבירה התל אביבית בטוח שהשכנות שלך יכניסו אותך לעיניינים ממני שיהיה לך רק טוב אושר והרבה בריאות דודי אלטמן 0524541288

למעלה