ממחר משימה של 48 שעות= 48 שעות צינזור...בושה

• פותח הנושא a10a
  • פורסם בתאריך

a10a

New member
ממחר משימה של 48 שעות= 48 שעות צינזור...בושה

ממחר מתחיל משימת ההתעלמות שבה עושים לדיירים כל מיני דברים בוילה והם חייבים להתעלם לגמרי... כמו: סבלימינאל וליאור פרחי בהופעה..זיקוקים..רקדנית בטן..והכי מעצבן שיכניסו את שי שיטרית ..(שזה כבר נושא מעצבן בפני עצמו) המשימה תימשך במשך יומיים...אני מאוד מאוד מקווה שלא יצנזרו לנו יומיים שלמים מהתוכנית...יש סיכוי שמכנסים כל פעם משהו למשך שעתיםם כמו שאמרו לשי ויש סיכוי שיצנזרו לנו את השעתיים האלה ואז יפתחו לשידור ואז שוב פעם שעתיים... בכל מקרה בטוח שיצנזרו.... אם הם הולכים לצנזר לנו ככה במשך יומיים רצוף או לסירוגין..אני הפעם באמת פורשת לגמרי... ההפקה כבר ממש נימאסה והרסה לנו את כל התוכנית עם הצינזורים וההתערבות שלה... חייבים להזהיר אותם שלא יעשו מאיתנו צחוק הפעם במשך יומיים שלמים.... במשימת שינה לא צינזרו ועדיין היה להם רייטינג גבוה אז למה להמציע את המנהג המפגר הזה של צינזור במשימות??? מי מצטרף אליי??

ROTEM1113

New member
אנשים,אתה אשכרה צופים בתוכנית 24 שעות ברציפות

???????? אמא, תמצאו חיים!!!!!!!! תצפו בסיכום של התוכנית בימי ראשון ושלישי, זה מספיק.. לא צריך לצפות 24/7

bibaso

New member
אין שום טעם להתעניין בתוכנית

אם צופים בה רק ביום ראשון ושלישי בערב. גם ככה עם כל הצינזורים שהיו, ואלה שצפויים - עוד מעט לא יהיה שום טעם לצפות בה בכלל. מה שבטוח - זו העונה הראשונה והאחרונה שלי באח הגדול.

a10a

New member
גם בשבילי זאת העונה האחרונה..נמאס מהתוכנית

העונה אני כבר מכורה ובגלל זה אני רואה..למרות שממש נמאס לי והרבה פעמים אני מתה לפרוש..רק שאני סקרנית מידי מה יקרה בגלל שראיתי כבר חודשיים שלמים... אבל ההפקה ממש מאכזבת ואני בחיים לא יראה עוד עונה של האח הגדול..; היום התוכנית ממש הורידה לי את החשק לראות שוב... הכל מכור ובמיוחד החזרה של שי לשעתיים...למה לא אשר???? הרי ההפקה יודעת שכולנו שונאים את שי, אז למה להחזיר אותו? ומה קורה אם באמת כמו שכתבו פה הוא ימסור רמזים לרשל"צ?? לא רוצים ששי יכנס.....איזה רעיון גרוע של ההפקה!!!

ordiki

New member
כי מאשר אפשר להתעלם בקלות

משי לא כל כך בעיקר רנין שתתפרק.

bibaso

New member
אם הוא ימסור רמזים

אפילו לא נדע את זה, כי ברור שהם יצנזרו את רוב שהותו הוילה

cat478

New member
גם אם הוא לא יגיד להם כלום רק מלראות אותו

מראה להם שההפקה לוקחת צד לטובתם... כי עצם העובדה שהוא שם מחזק אותם...

../images/Emo221.gif צבר בוקר טוב גם שי ישב בראש השולחן

אם כל האהבה שלי צבר אמר לליאון שלשחר אין כבוד לאדם בן 52 וביום שישי הוא ישב שחר בראש השולחן ומה עם שי הוא עשה למישהו כבוד? שכל יום שיש הוא ישב בראש השולחן אע צבר אז חבל שאתה לא אוביקבטי ושוב שחר ממש לא בא לי טוב אבל באמת להגיד תאנת זה הכי חשוב

יNOT

New member
../images/Emo13.gif גם אותי לא תראו בפורום בעונה הבאה

(אפשר להתחיל בצהלות השמחה )

לא יצנזרו יומיים כמו שלא צנזרו את משימת השינה

אבל יצנזרו בטח חלקים מהמשימה..

S n o o k e r

New member
ואיך נדע ששי לא מעביר להם מסרים בזמן...

שמצנזרים, כמו מי הצביע להם, מי שונא אותם ועוד דברים שקורים בחוץ

למעלה