ממחר..... ספורט!

תמי ב

New member
ממחר..... ספורט!

אני גאה לבשר שקיבלתי היום הודעה בדואר, שהקלטות של סוזן פאוטר, שהזמנתי מאמזון, הגיעו. מחר ב 8 בבוקר אגש לקחת אותן ואתחיל לעשות כושר לאט לאט. אני נורא שמחה, ומקווה שגם אצליח. (עד עכשיו רק אכלתי מזון דל שומן, ונשמתי עמוק בכל הזדמנות, כמו שהיא אומרת לעשות)

אלוניס

New member
איזה יופי!!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שיהיה בכיף. ולא להגזים בהתחלה
. שרירים תפוסים הם מתכון בדוק לבלוז ספורט. תשגיחי שאת עושה את כל המתיחות הנכונות אחרי כן. שיהיה בכיף

תמי, לא צריכה לספר לך ../images/Emo13.gif

כמה הלב שמח בשבילך. אנחנו ביחד כבר כל כך הרבה זמן. (זה בסה"כ שנה, וזה נראה שנים! ככה אני מרגישה כבר). ספרי איך הולך, כל צעד כל תנועה. "חייבת".
שמחה מאוד בשבילך. בכל הלב איתך, דליה.

Happy1

New member
בתור מלכת הקלטות....../images/Emo9.gif

בטוחה שתהני... תתחילי לאט ואל תנסי לעשות את כל הקלטת ישר על ההתחלה (אלא אם כן יש לך כושר בסיסי). יש הרבה קלטות שלקח לי זמן עד שיכולתי לסיים אותם.

תמי ב

New member
תודה לכולם! הקלטות הגיעו!

אבל הבית שלי כבר מלא ילדים (לא כולם שלי....) ואני קצת מתביישת לקפץ מול זרים (גם אם הם, כמו במקרה הזה, ממש ממש נחמדים). חלק מה"הפגנה" ייתפזר בקרוב, ואז אולי אבקש מהחלק השני להסתגר קצת בחדר, ואבדוק את הרכישה. יום טוב!

תמי ב

New member
בדקתי את הקלטת הראשונה.

לא את כולה, כי לא היה לי הרבה זמן (וגם לא מספיק כושר.....). נראה טוב מאוד. המתעמלות הנלוות אל סוזן פאוטר הן בכל הגדלים, הקצב טוב, התרגילים פשוטים לביצוע (לא בהכרח קלים, אבל פשוטים) לפחות עד להיכן שהגעתי. היא כל הזמן מזכירה לנשום, ושאפשר לעבור, כשקשה מדי, לרמת כושר נמוכה יותר (למשל צעידה במקום). הכי הצחיק אותי, שכאשר כבר הייתי מיוזעת ושרירי כאבו, התברר לי שאני רק בשלב החימום..... בדיוק כשהרגשתי שכרגע אני לא מסוגלת להמשיך, היא אמרה: חממו עכשיו היטב את השרירים, כי אתם עומדים להשתמש בהם מייד. טוב, אני עכשיו במצבו של הסיני ההוא, שיצא למסע ארוך, ועשה בינתיים צעד אחד קטן (בלווי מוסיקלי) בהצלחה לכולנו!

תמי../images/Emo24.gif

תעשי כמה שמתאים לך!! ואם בפעם הראשונה היה מספיק לך רק החימום אז זהו. אל תעשי יותר! דחילק, אנחנו שומרים/ות עלייך.
המזג אויר כבר חם ומרגישים יותר את הלחות. אז תעשי את זה בחדר ממוזג (אני אפילו מוסיפה מאורר, כי המיזוג לא מספיק כשממש מתחממים). איזה כיף לשמוע את ההתחלה התחלה הזאת ממך.
מרגש, עם כל מה שאנחנו הולכים/ות ומלווים/ות אותך כל הדרך... מחזיקה חזק אצבעות להמשך. דליה.

תמי../images/Emo39.gif

כל הכבוד על ספורט והנחישות! אשמח לשמוע עוד על הקלטות, חיפשתי באמזון קלטות של פילאטיס ולא הצלחתי למצא שוב דבר שמתאים לשיטה כאן. בהצלחה!

תמי ב

New member
לא הבנתי:לא מתאים לאיזו שיטה,

של הפילאטיס או של הוידיאו? בקשר לפילאטיס, אני לא מבינה בזה כלום. אבל בקשר לשיטת הוידיאו: לאמזון, עד כמה שידוע לי, אין קלטות שמתאימות לשיטת הוידיאו בארץ, אבל יש לי טלוויזיה ווידיאו שהם מולטיסיסטם, לכן אני יכולה להשתמש בכל סוגי הקלטות. נדמה לי שהיום כל הטלוויזיות הן מולטיסיסטם, אבל לא כל מכשירי הוידיאו. אגב, לצערי, כל הקניה הזו יצאה לי יקרה נורא (בגלל עליית הדולר בשבועות האחרונים). אם הייתי מוצאת את זה באמזון בריטניה, זה היה זול בהרבה. פשוט, בבריטניה (שאין לי מושג איזו שיטת שידור יש לה, אבל נדמה לי שמתאימה למכשירים בארץ) הקלטות הללו אזלו. אולי באמת שווה לך לברר באמזון UK? הם אמורים לדעת אם שיטת הוידיאו שלהם מתאימה לארץ. כשהזמנתי את הקלטות שלי מארה"ב, קיבלתי מייד אימייל בהול בזו הלשון "את יודעת ששיטת הוידיאו בארה"ב שונה מהשיטה בישראל? את בטוחה שאת מעוניינת בקלטות הללו?" יפה ואחראי מצדם, לא? בהצלחה בחיפושים.

vodka2

New member
סתם לידע כללי

שיטת הוידאו באירופה היא פאל כמו בארץ

ס ו ז א ן

New member
לאמא של מיכל

אז ניסיתי לברר אצל המדריכות והן לא יודעות יש אתר של פילאטיס ואני אנסה למצוא אותו אני פשוט לא זוכרת וגם מה שאני זוכרת לא עולה כרגע אבל לא שכחתי

Happy1

New member
יש מלא קלטות מבוססות פילאטיס

גם באתר של אמזון וגם באתר של קולג´ וידאו (ממנו אני קונה). תכניסי בחיפוש: Pilates ומיד תצוץ לך רשימה של 20 קלטות לפחות. כל הוידאואים היום הם מולטי-סיסטם ויכולים לקרוא גם קלטות שאינם PAL. אם יש לך וידאו יחסית חדש וטלויזיה יחסית חדשה, סביר להניח ששניהם מולטי-סיסטם ולא צריכה להיות לך בעיה בשידור.

למעלה