ממחר: SALE ענק בקניונים בארץ

• פותח הנושא O Boy
  • פורסם בתאריך

O Boy

New member
ממחר: SALE ענק בקניונים בארץ

לפי המידע שידוע לי, ממחר סייל בחנויות בכל הקניונים מקבוצת עזריאלי, סה"כ מדובר ב-7 קניונים. סייל כזה התרחש לפני מספר חודשים בקניונים מקבוצת עזריאלי, דבר שגרר מהומה רבה והביא אלפי אנשים לקניונים, עד אפס מקום. בכתבה שהתפרסמה ב'ידיעות אחרונות' לאחר אותו SALE קודם, המהומה היתה על לא דבר. כך גם הפעם? נחכה ונראה! אם ידועים לכם פרטים אתם מוזמנים לשרשר...

O Boy

New member
עדכון בנושא:

היום מהשעה 16:00 ומחר STOCK DAY מרתון מכירות מטורף! בקניון איילון, קניון הנגב, קניון ירוושלים, מרכז עזריאלי, קניון חולון, קניון מרגלית השרון, OUTLET הרצליה. לידיעתכם

Adi15

New member
כשהייתי שנה שעברה בעזריאלי...

היה ממש על הפנים
תחושה של שוק באמצע עזריאלי
והמבצעים הם רק "כאילו" מבצעים... משו כמו " 50% הנחה על חמשת הפריטים הדוחים שבכניסה"
וחלק מהרשתות לא עושות מבצעים בכלל.... אני ממליצה לא ללכת.... אבל מי הולך
וספרו חוויות

איזה מגניב!!!

רק חבל שאני לא יכולה לקנות עכשיו בארץ, אמרתי לכם שאני כבר לא קונה איזה חודשיים בגדים בארץ רק בגלל שאני רוצה לקנות כמה שיותר בגדים בארצות הברית (מנהטן)

sweety131

New member
Hanes

בעזריאלי יש את החנות של Hanes והם מביאים את הסחורה של עונה שעברה (שזה כמעט אותם בגדים כמו של העונה.......) וזה ממש בחצי מחיר ואם למישהו יש כרטיס חבר אז מאוד מומלץ ללכת....

O Boy

New member
אינם בSALE הגדול...

ראשון-לציון, שלא מקבוצת עזריאלי, גם הוא חוגג סייל ענק עד 75%. אספר לכם חוויות, אני זז עוד מעט לעזריאלי. לא ממש בשביל לקנות אלא סתם להסתובב.

O Boy

New member
הייתי בעזריאלי - שווווווווה!

יש סייל באמת רציני, אבל הכל כמו שוק. מלא אנשים. אני קניתי שתי חולצות בורסאצ'ה ו-4 חולצות ב-100 ש"ח בכאוס.

coolel

New member
כמה עולה חולצה בורסצ'ה בסייל?

וכמה עולה במקרה רגיל בלי SALE או משהו כזה?

dark eyes

New member
אחותי הייתה

אמרה שמפוץ, עדיל לשלם 200 שקל ולמדוד בנוחות ולקנות משהו שבאמת אוהבים מאשר סתם העיקר שזה זול

אור, שאלה לי אלייך...

איך הצלחת למצוא 4 חולצות יפות ב-100 ש"ח בכאוס? היום הייתי בעזריאלי, ניגשתי לשולחן שעליו היו החולצות בהנחה וחטפתי בחילה... הכל נראה כמו ערימה של סמרטוטים ישנים ומגעילים, דגמים מלפני 3 עונות זרוקים בבלאגן אדיר וכמעט לא היו מידות נורמליות... כנראה הגעתי מאוחר מדי ואת כל החולצות הטובות אנשים אחרים (כמוך
) כבר לקחו... אבל היה גם מבצע שווה לא פחות בחנות כאוס עצמה- כל החנות ב-25% הנחה... אח"כ הלכתי לורסאצ'ה (בהמלצתך) וגם די התאכזבתי... החולצות במבצע היו גם די מכוערות וגדולות... כנראה באמת הגעתי מאוחר מדי....
אבל למרות הכל לא יצאתי בידיים ריקות- קניתי בקסטרו מן חולצה לבנה הודית רקומה מבד פשתן, שרציתי לקנות כבר המון זמן אבל עד עכשיו היא עלתה 229 ש"ח (יש תמונה שלה בקטלוג)- והם היום הורידו את המחיר שלה ל... 79.90 ש"ח !!! אז אני מרגיש די מורווח...

הוצאת לי את המילים מהפה!

גם אני הייתי היום בעזריאלי, וכמוך, חיפשתי את החולצות כל כאוס ושל ורסאצ'ה. בכאוס המבצע של ה4 חולצות היה ממש על הפנים עם בגדים שנראו פשוטים מאוד, שום דבר מיוחד. בחנות לעומת זאת היו דברים יותר טובים ובדיוק שהגעתי הם הכריזו על מבצע שלמשך החצי שעה הקרובה כל החנות ב50 אחוז הנחה. אז קניתי לי איזה חולצה שהייתה אמורה לעלות 110 והיא עלתה לי 55. בוורסאצ'ה היו דברים נחמדים רק שכל המידות גדולות. המדיום שם נראה כמו אסטרא אקסטרא לארג' ואין יותר קטן מזה. חוץ מזה, קניתי חולצה ברנואר מן שהייתה אמורה לעלות 100 ועלתה לי 80 וחגורה בקסטרו מן שהייתה אמורה לעלות 130 ועלתה לי 100. קיצר אפשר למצוא מציאות אבל צריך לחפש, חפיף שבוע הבא שוק המעצבים.

וואי, איזה כיף לך!

איזה תזמון מעולה! אם היה 50% הנחה על כל החנות כשאני הייתי, הייתי בטוח קונה משהו!

למעלה