ממינכן לאיטליה ובסיום שוויץ באפריל

Event Horizon

New member
ממינכן לאיטליה ובסיום שוויץ באפריל

טיול ראשון. 2 קראוונים. 11.4.-23.4. הושכרו. במינכן. האם ביום הראשון כשמגיעים למינכן בתשע וחצי בבוקר כדאי להגיע במונית למוזיאון המדע, שהמשפחות ירדו ויבלו בו ושני הנהגים ימשיכו עם החבילות להביא את הקראוונים ויחזרו לאסוף את המשפחות? זה ראלי וימנע את ההמתנה הרבה ? האם המעברים לשוויץ פתוחים בתאריכים אלו 19-20 באפריל? האם אחרי גארדלנד כדאי לעשות סיבוב בדרך חזרה לפארק אירופה ומה הדרך הנוספת שעלינו לעשות? המסלול בגדול: מינכן, אוסטריה (לילה אחד), ונציה, אגמים, שוויץ, מינכן. 12 יום. המלצות: מה אסור לפספס. על מה לותר. הנייד שלי 057-7229410 המייל שלי [email protected] תודה רבה על העזרה

טיול קראוונים

ברוכים המצטרפים למטיילים בקראוון. ביום הראשון כדאי לפי דעתי להגיע ביחד לתחנת ההשכרה. צריך לבדוק את הקראוונים ממש ממש ביסודיות ובהחלט לא מזיק שיש עוד "בודקים"- אצלנו גם הילדים כבר יודעים לבדוק...לא לשכוח לצלם ולציין כל פגם ולו הקטן ביותר. בנות הזוג- אם הן אמורות להרשם כנהגות נוספות חייבות להיות נוכחות ועם רשיון נהיגה ישראלי ובין לאומי. כדאי מאוד לרשום לכל קראוון נהג נוסף גם אם אין לו/לה כל כוונה ראשונית לנהוג בקראוון- האופציה הזו לא עולה כסף ולפעמים מצילה את הטיול- מנסיון! ( לא קורה שהאבא חושב שהוא יכול לגלוש הכי טוב והכי מהר במזחלת השלג רק שבדרך למטה, באמצע המדרון נתפס לו הגב? בטח קורה. אז מה? נחכה שם שיעבור לו? מה פתאום...) ועוד משהו: להגיע למוזיאון המדע במונית אין בעיה- אבל כדי להוציא אותם משם יהיה עליכם להגיע לשם עם הקראוונים, ואז לצאת מהעיר- לוקח המון זמן יקר. אתם צריכים את הזמן הזה להתקדמות במסלול הארוך שאתם מתכננים ועוד לא דברנו על הצטיידות ראשונית- כדאי שתזדרזו. הייתי ממליצה ביום הראשון שלכם- שהוא יום שישי לערוך קניות במרכז קניות גדול משום שהסופרים יהיו סגורים אחר כך מיום שבת בשעה 4:00 ועד יום שני-כך שכדאי להקדיש את הזמן לקניות שיספיקו עד יום שני כבר ביום שישי!רונית [email protected] 052-8745674

למעלה