ממיקרוסופט - בר אילן - מדעי המחשב??

kobiS22

New member
ממיקרוסופט - בר אילן - מדעי המחשב??

מישהו יודע משהו על התוכנית המתפרסמת פה בתפוז על תוכנית מצויינים של מיקרוסופט ובר אילן במדעי המחשב? מה זה מעבדות חדשנות של מייקרוסופט?? http://www.biu.ac.il/banners/cs2008

1ca1

New member
מפנה את תשומת ליבך למספר דברים

1. מרכז המו"פ העיקרי של מיקרוסופט בארץ נמצא בחיפה. 2. האתר עצמו הוא אתר של אוניברסיטת בר-אילן, לא של מיקרוסופט. 3. מדובר על 10 סטודנטים בשנתון, נכון שגודל כל שנתון בבר-אילן קטן יחסית לאוניברסיטאות אחרות (טכניון,את"א), אבל עדיין, לא הייתי הולך ללמוד רק ע"ס ההנחה שאני אהיה ב-10 המצטיינים (ואין לי משהו רע על בר-אילן, למדתי שם חלק מהתואר). 4. בוא נגיד את זה ככה, הייתי שמח הרבה יותר אם למחלקה למדמ"ח בבר-אילן היה דבר יותר טוב להתגאות בו מאשר פרוייקט אשו"ת (לא שיש לי משהו נגד יהדות, אבל מאגר ספרים ממוחשב עם חיפוש זה לא שיא הטכנולוגיה).

kobiS22

New member
עוד שאלה

הכנסתי מעבדות חדשנות ב-google ועלה לי כתבת NRG במקום ה-1 http://www.maariv.co.il/online/10/ART1/707/724.html יש להם תמונה מרשימה של בנין מו"פ בהרצליה, לא בחיפה. בתחתית גם מוזכר התוכנית הזאת. נראה לך שווה לנסות?

vinney

Well-known member
אתה יודע מה המילה הנרדפת להתמחות?

עבדות. גם אם תהיה בין 10 המצטיינים, הפרס שתזכה לו הוא עבודת סטודנטים אבל בלי משכורת, כי זאת הרי התמחות במסגרת קורס אקדמי. לא רק שתעשה עבודה חינם למייקרוסופט, אתה עוד תשלם על זה שכר לימוד. כבוד מפוקפק. זה אומנם מקובל בארה"ב, אבל בארץ נהוג לשלם משכורת על עבודה. תבדוק טוב טוב שאני טועה, לפני שאתה נכנס לזה. זאת דעתי בלבד.

קיבלתי אני גם את המכתב להגיע למבחנים הללו

של בר אילן זה הכניס אותי ליותר התלבטויות. אם עכשיו התלבטתי בין תא לטכניון שהתקבלתי לשניהם אני עכשיו חושב גם על בר אילן לאחר שירדה האופציה הז (נרשמתי לבר אילן תא באר שבע וטכניון). התוכנית כוללת גם מלגה ושכר קיום אני משתגע כבר לא יודע מה לעשות.

kobiS22

New member
דיברתי עם המזכירה בבר אילן - נשמע לא רע

מסתבר שמכסים שכר לימוד ומלגה והעבודה במייקרוסופט בקיץ עם משכורת (לא נשמע לי עבדות). אני מתכוון ללכת לשמוע עוד פרטים.

חגית ג1

New member
התקבלתי לתכנית

עוד לא אישרתי סופית כי אולי אלך להנדסה בסוף. מישהו יודע כמה התקבלו?

למעלה