ממירי קוארדינטות

נמרוד1980

New member
ממירי קוארדינטות

שלום לכולם... יש לי GPS שנותן נתוני קוארדינטות של הרשת העולמית (N35.34894 - E40.95374 וכו') אבל אני צריך את הנתונים ברשת הישראלית (179600 - 253900) יש איזשהו אתר שממיר את הקוארדינטות האלה, ככה שאפשר לדעת ? או אולי תוכנה ? כל עזרה תתקבל בברכה... תודה

צחי 67

New member
תוכנה חינמית להמרת קוארדינטות

שם התוכנה mimee ניתן להוריד מהקישור המצורף http://handheld.softpedia.com/get/Business/Convertors/Mimee-5144.shtml בעבר היתה סקירה על התוכנה באתר gps-palm . כיום האתר כנראה לא פעיל ואין אפשרות להיכנס אליו (כך לפי הנסיון שלי עכשיו להיכנס לאתר, יתכן שזה תקלה זמנית) יש לי את הסקירה בקובץ repligo (תוכנה "שמייצרת" מדפסת למחשב ואפשר להדפיס דרכה כל מסמך במחשב ולהפוך אותו לקובץ, דומה לתוכנת אקרובט) מצורף קובץ זיפ של המסמך. מכיוון שאין אפשרות להעלות קבצי זיפ לאתר, שיניתי את סיומת הקובץ ל bmp . תוריד את הקובץ ותשנה את הסיומת לזיפ, מקווה שזה יעבוד.

AYELET1

New member
הבעיה היחידה היא שמה שעשית לא ממש חוקי

ולכן הקובץ המצורף נמחק.

נמרוד1980

New member
עדיין בנושא

אוקי אבל יש פתרון חוקי ? אין אתר עם מחשבון שממיר את הנתונים ? או כל דבר אחר ? תוכנה חינמית או לא חינמית ? משהו ?

נמרוד1980

New member
עדיין בנושא

אוקי... אבל לגבי הלינק עצמו, הגעתי לתוכנה והורדתי את הקיצור (ZIP) אבל יש שם קבצים שאני לא יודע איך לפתוח (סימות קבצים PRC או PDB) יש דרך מיוחדת להוריד את זה ?

נמרוד1980

New member
ושוב...

זה עובד גם על GPS רגיל ? (בלי פאלם) אני לא מניח שתוכלו לכתוב הסבר קצר לבורים שביננו (להלן אני :) איך מתקינים את זה על המכשיר מהמחשב נכון ? :)

amitp

New member
אתה כותב בפורום פאלם ולכן, מן הסתם, הנחנו

שיש לך פאלם... (אחרת איך קשורה השאלה לפורום?...) את הקבצים הללו לא ניתן להתקין על מכשיר שאינו פאלם. אתר להמרה ברשת היה פעם באתר JEEPTRIP אבל הוא לא עובד לי כרגע. אנסה לחפש משהו אחר. לחילופין - אם יש לך NAVIGUIDE - גם היא יודעת להמיר.

נמרוד1980

New member
מצטער על ההטעייה אבל..

לא מצאתי כאן פורום GPS אז חשבתי שזה כולל גם את המכשירים האלה... (בהעדר פורום מתאים הולכים לדבר הכי קרוב לזה לא? :) איפה אפשר למצוא את התוכנות האלה ? אלו תוכנות/אתרים חינמים ?

למעלה