איציק ../images/Emo26.gif
מה - ארבע חרבות עליי - נזיר לעשות - שישה מטבעות על מנת לחזור להיות בקשר - חמש חרבות עם X - עשר חרבות בחודש הקרוב - מלך חרבות סיכום - אס המטות נראה לי שאיקס פגועה ממשהו שקרה ביניכם ושאמרת לה. בחודש הקרוב לא נראה לי שהקשר יחזור להיות בינכם - היא חשדנית ונוטה להעמיד אותך ואת הקשר איתך במבחן. היא רואה את הניגודים הקיימים בין מה שאתה אומר למה שקורה בשטח ויהיה לה קשה להתרכך. היא רואה אותך כאדם פסיבי שמעדיף שלא לנקוט בפעולה, אלא להניח לדברים לקרות מאליהם, או להשאיר אותם לאחרים. נראה שכל זה די נמאס לה והיא חשה שאם לא תעשה פעולה מיידית על מנת להשיב אותה אליך - תפסיד אותה לחלוטין. על מנת להשיב אותה אליך, עליך "להזין" את הגחלת שקיימת ביניכם, לדבר אל ליבה ו... להתחנף אליה קצת... עליך להראות לה עד כמה היא חשובה לך ועד כמה אתה אוהב אותה... נראה לי שזה מה שהיא מצפה שתעשה, ישיבה בחיבוק ידיים וחיפוש עצמי מתוך מחשבה שהיא קוראת את מחשבותיך לא תעזור לך כאן.. אתה צריך להגיד לה שאתה אוהב אותה ורוצה בחברתה ולהוכיח לה כוונות אלה. לא נראה לי שהיא תתרצה כל כך מהר, אך אס המטות בסיכום הפריסה מסמל את השער שהיא פותחת לך - אתה רק צריך למצוא את הדרך להכנס דרכו לליבה הממתין... אס המטות מרמז פה גם על יחסים שמעבר לאפלטוניות, לא ידידות אלא חברות על כל המשתמע מכך.