ממישהו יכול לעזור לי?

• פותח הנושא tkhri
  • פורסם בתאריך

tkhri

New member
ממישהו יכול לעזור לי?

שאלתי האם X אוהבת אותי וזה מה שיצא: 1. גלגל המזל 2. שש חרבות 3. קוסם 4. מלך המטות 5. חמישה מטות סיכום שני מטבעות מה זה אומר??

tamidb

New member
יש יותר מדי קלפים

האם- x- אוהבת- אותי- סיכום- 5 קלפים אבל על מנת לקבל פרוש יותר קולע רצוי לתת רקע. מה המצב ביניכם כעת. ואולי כדאי לנסח את השאלה אחרת לגמרי. אבל הכל תלוי ברקע ובמטרת השאלה מחכה לפרטים

blackcat2

New member
ודבר נוסף בענין השאלה המוצעת...../images/Emo140.gif

השאלה, לטעמי, אינה כה מתאימה כי מדובר בשאלה של "כן" ו"לא".

blackcat2

New member
אין התאמה בין מספר הקלפים../images/Emo41.gif

לשאלה. אני הייתי שואלת: מה רגשותיה הרומנטיים של X כלפי כיום סה"כ 6 קלפים בלבד. אם אתה עושה את זה דרך האינטרנט תבחר בפריסת שאלה ותציין 5 קלפים בלבד . הקלף השישי יצא אוטומטית כקלף מסכם. בי

tkhri

New member
שאלתי את מה שאמרת וזה מה שיצא:

מה - אס המטות רגשותיה הרומנטיים - האיש התלוי של X - שני מטות כלפי - נער המטות כיום - שלושה גביעים סיכום - שישה מטבעות מה זה אומר? תודה מראש לכל מי שעוזר!

tkhri

New member
טוב הינה רקע

אז אני והיא היינו בקשר ארוך, אבל לא קשר רומנטי, כלומר, אני והיא לא היינו חברים אבל היינו ידידים ממש ממש טובים ולפני כמה ימים רבנו ואני רוצה לדעת אם היא אוהבת אותי כי אני אוהב אותה

tkhri

New member
ורק בשביל להזכיר מה יצא:

זה מה שיצא: מה - אס המטות רגשותיה הרומנטיים - האיש התלוי של X - שני מטות כלפי - נער המטות כיום - שלושה גביעים סיכום - שישה מטבעות

blackcat2

New member
הי ../images/Emo15.gif

מה - אס המטות רגשותיה הרומנטיים - האיש התלוי של X - שני מטות כלפי - נער המטות כיום - שלושה גביעים סיכום - שישה מטבעות אני מודה כי הפריסה די מבלבלת אותי. אמרת כי הייתם ידידים טובים אולם לא אמרת באם היה בינכם קשר מיני כי יש פה מספר קלפים שבעיני מעידים על כך. אינני יודעת אם קשר זה מומש או שמא היה בפוטנציה בלבד. באם היה בינכם קשר מיני אומר כי תחושתי היא שהיא מבקשת משהו מעבר לזה. היא מבינה כי יש בך יצר הרפתקנות אולם היא מבקשת משהו רציני ומשמעותי יותר. לא אתפלא אם הקטיעה של הקשר היא פרי יוזמתה כי 2 המטות - היא אל מול נער המטות- אתה מעידים על גישה עניינית ורצינית מאד מצידה כלפי הקשר. אני בטוחה כי יש לה רגשות כלפיך אולם היא מבינה כי קטיעת הקשר עשויה להועיל לשניכם, כך נראה, בטווח הארוך. אני חושבת שעתיד הקשר הוא בידיכם. אשמח על תגובה והארות מצידך.

tkhri

New member
ווואוווו אני לא מאמין!

אז ככה: באמת זה היה פרי יוזמתה ולא היה ביננו ממש קשר מיני, חוץ מכמה נשיקות....... אז יכול באמת להיות שהיא רוצה יותר.. עכשיו איך אני יכול לדעת אם היא רוצה לחוזר לדבר איתי? (ואם עדיין לא אמרתי אז תודה רבה על העזרה!!)

batgalim

New member
הי איציק

מכיון שכבר נאמר שהבחורה מעוניינת בקשר איתך, אני ממליצה לשאול - מה עלי לעשות על מנת לחזור להיות בקשר עם איקס בחודש הקרוב + קלף סיכום מפריסה זו נוכל גם להבין אם הבחורה מעוניינת לחזור להיות איתך בקשר.

tkhri

New member
טוב זה מה שיצא:

מה - ארבע חרבות עליי - נזיר לעשות - שישה מטבעות על מנת לחזור להיות בקשר - חמש חרבות עם X - עשר חרבות בחודש הקרוב - מלך חרבות סיכום - אס המטות מה זה אומר??? תודה רבה רבה לכל מי שיעזור!!!!

batgalim

New member
איציק ../images/Emo26.gif

מה - ארבע חרבות עליי - נזיר לעשות - שישה מטבעות על מנת לחזור להיות בקשר - חמש חרבות עם X - עשר חרבות בחודש הקרוב - מלך חרבות סיכום - אס המטות נראה לי שאיקס פגועה ממשהו שקרה ביניכם ושאמרת לה. בחודש הקרוב לא נראה לי שהקשר יחזור להיות בינכם - היא חשדנית ונוטה להעמיד אותך ואת הקשר איתך במבחן. היא רואה את הניגודים הקיימים בין מה שאתה אומר למה שקורה בשטח ויהיה לה קשה להתרכך. היא רואה אותך כאדם פסיבי שמעדיף שלא לנקוט בפעולה, אלא להניח לדברים לקרות מאליהם, או להשאיר אותם לאחרים. נראה שכל זה די נמאס לה והיא חשה שאם לא תעשה פעולה מיידית על מנת להשיב אותה אליך - תפסיד אותה לחלוטין. על מנת להשיב אותה אליך, עליך "להזין" את הגחלת שקיימת ביניכם, לדבר אל ליבה ו... להתחנף אליה קצת... עליך להראות לה עד כמה היא חשובה לך ועד כמה אתה אוהב אותה... נראה לי שזה מה שהיא מצפה שתעשה, ישיבה בחיבוק ידיים וחיפוש עצמי מתוך מחשבה שהיא קוראת את מחשבותיך לא תעזור לך כאן.. אתה צריך להגיד לה שאתה אוהב אותה ורוצה בחברתה ולהוכיח לה כוונות אלה. לא נראה לי שהיא תתרצה כל כך מהר, אך אס המטות בסיכום הפריסה מסמל את השער שהיא פותחת לך - אתה רק צריך למצוא את הדרך להכנס דרכו לליבה הממתין... אס המטות מרמז פה גם על יחסים שמעבר לאפלטוניות, לא ידידות אלא חברות על כל המשתמע מכך.

tkhri

New member
מדהים!!!!!!!!!!

זה בדיוק מה שקרה!!! היא נפגעה מזה שאני לא באתי לפגישה שלנו!! אוי כמה שזה נכון מה שרשמת!!!!!!! תודה רבה רבה רבה על העזרה!!!!! עכשיו אני יודע בדיוק מה לעשות!!! אין לי מילים להודות לך!!!

tkhri

New member
עידכון

התקשרתי אליה ודיברתי איתה עכשיו שעתיים מחר אנחנו נפגשים..... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

למעלה